Sneakertervező show-val támad a YouTube

Szerző: beautyFY

Az új idők új szelei a világ legnagyobb videómegosztójának dús fürtjeibe is belemartak: a YouTube Red a sneakerdizájnt, a tehetségkutató show-műsorokat és a jó ár-érték arányban megvásárolható celebritásokat kombinálja egy elég várós sorozatban egy hét múlva.

Az úgy volt, hogy a YouTube kitalálta, hogy egy érdekes prémiumszolgáltatást is beinjekcióz a virtuális térbe, a hagyományos reklámbevételek mellett egy új forrásból is megnyitva a pénzcsapot, részint azzal a céllal, hogy így színvonalasabb, saját gyártású műsorokat dobálhasson be a kínálatába. Itthon hivatalosan nem elérhető még a dolog, kint viszont már pörög pár saját produkció. Nem Az elit alakulat szintű matériára kell gondolni egyelőre, hanem inkább olyanra, ahol egy youtuber mászkál egy stúdióban, és fosik módfelett.

Lesznek persze ezeknél minőségibb kontentek is, az egyik első ilyen lehet a D’wayne Edwards tervező nevével fémjelzett új show, vagy ahogy ők mondják „sneaker design competition”, amiben olyan arcok jelennek meg, mint Macklemore, James Harden NBA-játékos vagy az a Stan Smith, akiről az adidas egyik legendás sportcipője is a nevét kapta. Hogy egy Ashley Graham mit csinál a csapatban, az már nehezebb kérdés, valószínűleg pénzt.

A műsor cselekménye szerint a világ minden tájáról érkeznek majd a bátor legények, hogy derék küzdelemben alkossák meg a legjobb sneakert, evör. A győztes díja, hogy egy teljesen egyedi, limitált szériás James Harden lépőt készíthet el, továbbá az adidasnál kap melót tervezőként. Ami nem szar.

A műsor szeptember 14-én lesz elérhető a YouTube Reden. Trailer tizenkét pixellel lentebb.

Itt van még jó kis kontent