Így változtak a celebhajak 2017-ben (2. rész)

Szerző: Brooke

Hajtranszformációkból sosem elég. Az egy dolog, hogy elmondjuk, mik a trendek mostanában, de igyekszünk a celebvilágból olyan példákat is hozni, amiket kisebb-nagyobb változtatásokkal te is simán bevállalhatsz. 

Több mint egy hónapja volt már egy ebben a témában íródott cikkünk (katt ide), amiben összeszedtünk 8 celebet, akik idén kisebb-nagyobb frizuraváltoztatáson estek át. Itt a következő adag.

Nina Dobrev

A The Vampire Diaries c. sorozatból ismert Nina Dobrevet hosszú hajjal ismerte meg a világ. Nehéz ettől elvonatkoztatni, hiszen a derékig érő frizura is legalább olyan jól állt a színésznőnek, mint a mostani rövid. Long bobját még rövidebbre cserélte, ami szintén szuperül mutat rajta.

Vanessa Hudgens

A színész- és énekesnő nemrég levágatta hosszú haját, így a mostanában megrendezésre került legtöbb eseményen viszonylag rövid frizurával lépett nyilvánosság elé. Meglehet, hogy Vanessa hiányolta hosszú loboncát, ugyanis Instagramra már olyan szelfit töltött fel nemrég, amin a haja ismét jóval hosszabb, hála a jókora mennyiségű póthajnak.

Sarah Hyland

A Modern Family színésznőjét jó ideje szőke fürtökkel láthattuk különböző eseményeken, most azonban ismét barnára váltott. Szőke hajjal feltűnőbb volt, ezzel a sötétbarna színnel viszont sokkal természetesebb.

Kendall Jenner

Kendall frizurája egy ideje már rövid, a modell viszont ismét ollót engedett a hajához. Nem elég, hogy már vállig sem ér a sérója, még frufruja is lett. Tipikusan az a frizura, amit tudni kell viselni.

Joan Smalls

Joan Smalls haja amúgy sem volt igazán rövid, most azonban kilométer hosszú póthajat rakatott fel magának. A Rapunzel hosszúságú frizura a divatvilágot is eléggé meghatározza, szóval nem lepődtünk meg a modell új döntésén.

Sophia Bush

A színésznő a már megszokott csokoládébarna haját egy jóval világosabb árnyalatú hajkoronára cserélte. Sötét frizurájából világos, szőkés haja lett − ami amúgy remekül áll neki. Jó döntés volt.

Via Allure

Itt van még jó kis kontent