Ezek a hajak mentek nálunk idén nyáron

Szerző: beautyFY

Rövid, képes összefoglaló következik a beautyFY első nyaráról. Juhú!

Jól beszopattunk mindenkit ezzel a címmel, mert nem csak hajakról lesz szó a posztban, noha kétségtelenül arról is. Ha már a múltkor belengettük, hogy ímhol integrált közösséget kovácsolunk a beautyFY üzletének és magazinjának lelkes közönségéből, úgy illik, hogy legalább pár cikk erejéig úgy is csináljunk, mintha.

Fun fact: tervezünk egyébként még rajongók-fodrászok focimeccset a páncsóban, illetve folyamatban van egy űrhajvágós hepöning a SpaceX támogatásával, de érthető módon annak a szervezése még igényel némi előkészületet.

És most zene.

Tehát.

Egyrészt árat fogunk emelni ősz vége felé, ez a rossz hír. Most ugye 3 200 egy férfihajvágás mosással, Paul Mitchell waxszal, teafaolajos samponnal, hajsimítóval, ha a hajad igényli, de legfőképpen olyan szaktudással, ami szerintünk a 6. kerületben, de még Pesten is kevés akad. A háromezer-kettő meg kicsit olyan gyorsfodrászatos ár, azokkal kapcsolatban pedig mindenkinek van vicces/szomorú sztorija.

Terveink szerint a férfihajvágás ára 3 800 tallérra nő, ám 5 alkalmas bérlettel majd éppen 3 200-ra jön ki. Tehát bérlettel kerül majd annyiba egy alkalom, amennyibe most by default. Ne haragudjatok, légyszi, de amilyen infláció van ebbe’ a országba’.

A női hajvágások és festések ára viszont nem változik, innen üzenjük a barátnő(i)dnek.

Vannak az üzletben zenék még mindig, továbbra is Chuck Norris és Dolph Lundgren magyar hangja mond olyanokat, hogy „amióta a beautyFY-ba járok, az önbizalmam még Andy Vajna médiabirodalmánál is nagyobb„. Lent például éppen egy „beautyFY-zenei arculatbrainstorming„, közepén vagyunk Daannal és HuskyJoe-val egy teljesen váratlan, előre meg nem beszélt fotón, amin egyikünk sem a kamerába néz csukott szemmel.

Szeretünk titeket!

Pár szó rólatok. A nyár legjobb arca az a srác (Zsigmond) volt, aki egy csokor virággal sétált be, ami türelmesen várta a kanapén, amíg Matt kolléga elkészült a sérójával. Aztán mikor megkérdeztem tőle,

„mire a bokréta, bro?”,

Zsiga csak széttárta a karját, és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, azt mondta: „a barátnőmhöz megyek, szóval…

¯\_(ツ)_/¯

A nyár leglelkiismeretesebb személye pedig az az illető, aki arra a felvetésünkre, hogy miért nem vesz bérletet a közel 20%-os spórolás végett, ha már kéthetente ide jár, azt felelte:

tudatosan nem veszi igénybe a kedvezményt, helyette inkább helyben fizeti ki a full árat minden alkalommal, hogy így támogassa a munkánkat.

Ezt tudom erre mondani:

 

Fade. Fade never changes.

Itt pedig akkor pár képben arról, hogy mik pörögtek a beautyFY első teljes nyarán. Megjegyzésként annyit, hogy mi nem fotosopoljuk a képeket, mert nem tudjuk, hogy kell az elveinkbe ütközik. Filter néha befigyel, de az is csak a trendek miatt persze.

Még sok ilyet veletek!

Itt van még jó kis kontent