Friss streetwear hírek a nagyvilágból

Szerző: Flo

Naponta lehetne gyártani az ilyen cikkeket, ugyanis a tervezők és a gyártók olyan fordulatszámon pörögnek, hogy Paks hozzájuk képest egy lábbal hajtott generátor. Nem akarjuk túltolni az aprómunkát, de azért hoztunk pár érdekességet a lehányható háromcsíkostól a barokkosan aranyozott Jordanig, a kockás flanelingtől Becks legújabb nagy dobásáig.

#1 Sör- és hányásálló cipő

Közeledik az Oktoberfest, az irracionálisan túlárazott sör legnagyobb ünnepe, ennek örömére az adidas megvalósította sokak álmát, a sör- és hányásálló sneakert. Micsoda? Hogy veled még sosem? Na persze, nyilván mindig a haveroddal történik ilyesmi.

A lépő annyira azért nem taszítja a folyadékot, hogy vízen járhass benne, viszont egy

nagyobb adag savas kémhatású testnedvvel szemben is állja a sarat irreverzibilis károk nélkül.

Mindemellett meglehetősen mutatós is. Egyébként durván 55 000 Ft-ba fáj a téma, ami még mindig nem annyira kínzó, mint péntek este, válladon szélesre nyitott baszatáskával telibe küldeni a zsír új Jordant. (Bővebben itt.)

#2 Hordjál flanelt, öcsém!

Egy kockás flanelingtől még nem leszel se hipszter, se lumberszexuális, szóval ez kicsit sem jó kifogás, bro. Szokd meg inkább a gondolatot, hogy nem menekülhetsz, és nem is érdemes, hiszen ősszel egyértelműen kitűnő választás az ingek ezen típusa. Kényelmes és meleg, hordhatod derékra kötve, kiengedve, betűrve, kigombolva, pólóval, whatever, mindenhogy megállja a helyét! Ha beújítanál néhány új darabot, katt ide.

Adtunk is már tippeket, hogyan kellene viselni, ha még nem volt meg, olvasd végig legott:

Így viseld a flanelinget

#3 Supreme x Martens

Lassan kezdek rájönni, hogy manapság valóban semmi sem lehetetlen, így nem kaptam szívrohamot, mikor kiderült, hogy a Supreme közös hazardírozásba kezdett a Dr. Martensszel. Már csak azért sem, mert a végeredmény meglepően szép lett. Mindhárom félcipő igen tetszetős, bár a fanok minden bizonnyal enélkül is imádnák. (Bővebben itt.)

#4 Mikor a kifutó nekicsattan a streetnek

A japán SENSE magazin írt egy cikket a Supreme (igen, már megint) és a Hysteric Glamour közreműködéséről, melyben a tipográfiai eljárások intenzív mixelését és a f*ck you szószerkezet szerfelett gyakori használatát meglehetősen preferálták a tervezők. Persze ez manapság messze nem baj, és olyan zúzós, dope stilót pakoltak elénk a srácok, hogy mellettünk a legkeményebb telepi hiphoperek is 5 hetes palotapincsinek tetszenek. (Bővebben itt.)

#5 Barokk reloaded

Na jó, én nem vagyok sem a nagyon csicsás, sem pedig a Jordan LeBron-modellek híve, de ettől a cipőtől megfordult a vérkeringésem, és elgörbült a sípcsontom, nem is nagyon találok rá szavakat. Az biztos, hogy aki egy ilyen lépő birtokosa, az hatalmas szerencsefia, még az én szemem is bepárásodik ennyi fényűzés láttán. Simply No Comment. (Bővebben itt.)

Brand: KITH x Nike

Model: LeBron 15 “King’s Cloak”

#6 Tervezz magadnak Louis Vuittont!

Most először döntött úgy a márka, hogy megadja a lehetőséget nekünk (nyilván ti is mindennap ott nézelődtök), vásárlóknak, és végre testre szabhatjuk az öveinket. Több mint 240 opció közül választhatunk, az LV betűk méretétől és vastagságától kezdve egészen a színekig személyünkre szabhatjuk a luxusgurtnikat. Online felületre ez a szolgáltatás októbertől érkezik, csak győzzük kivárni. (Bővebben itt.)

#7 Becks tolt egy parádésat megint

A jó öreg David mindig is nagy zsugásnak számított, ha divatról volt szó, de most emelte a tétet, és résztulajdonosává vált a több mint 90 éves múlttal rendelkező Kent & Curwen márkának. Leigazolta maga mellé a nagy szakértelemmel rendelkező Daniel Kearnst, és együtt alkották meg a legújabb kollekciót, ami, hogy is mondjam… olyan, mint egy 90. percben becsavart győztes gól: tökéletes, és a legjobbkor jött. (Bővebben itt.)

Itt van még jó kis kontent