Napi jó arc: a Jackass-tag, aki privát számán várja a segélykérők hívását

Szerző: beautyFY

Ez egy rövid kis sztori lesz, közvetlenül se divathoz, se frizurához nem kapcsolódik, de megéri ezt az egy percet.

Pár órával ezelőtt lett vége a Redditen egy írásos, élőben zajló kérdezz-felelek sessionnek, amiben az ex-Jackass Bam Margera és Brandon Novak válaszolgatott a netezők kérdéseire. Több mint 1400 komment jött, amiket egyébként érdemes végiggörgetni, mert akad pár érdekes válasz a srácoktól.

A számomra annak idején roppant ellenszenves Bamtől például megkérdezte valaki, hogy ha eljön az idő, ő is megengedi-e majd a gyerekeinek, hogy verjék őt, mint ahogy ő ütötte a saját faterját a Viva La Bam című ótvar műsorában anno az MTV-n. A srác így negyvenhez közel azt válaszolta, hogy ha úgy alakul, akkor természetesen kénytelen lesz ő is hagyni, de inkább megpróbálja úgy nevelni őket, hogy ne váljanak akkora seggfejjé, mint amilyen ő volt annak idején.

Balra Brandon Novak, jobbra Margera, középen a legendás Tony Hawk.

A szokásos jópofaságok mellett azonban felmerült témaként Brandon Novak korábbi veszedelmes, és olykor kilátástalannak tűnő küzdelme is a drogokkal, amiről könyveket is írt. Ennek apropóján, a segítségnyújtás jeleként írta az élő beszélgetés zárásaként az alábbit:

Vagyis publikusan

posztolta a privát telószámát, hogy ha bárkinek kell segítség, csörgesse meg bátran.

Nem szar.

Aki a full beszélgetést akarja elolvasni, itt találja.

Itt van még jó kis kontent