Bro Guide

A 10 legstílusosabb arc októberben

By  | 

Miért megnyerő Gerard Butler még koboldnak öltözve is, és miért jó, ha rámész a Destiny 2 legendary szettjeire? Égető kérdések a hónap legjobban sikerült összeállításait szemlézve.

Kevés tanulságosabb anyagunk volt itt a beautyFY-on, mint ami a magukat egy stílus DLC-vel férfiassá upgradelő, egykori bénácskákról szólt. Itt-e:

8 srác, aki embert faragott magából

A fenti listába ma már talán belesorolnánk Dave Francót is, aki egészen meglepően karakteres figura lett az elmúlt pár évben, bár nem nehéz kiemelkedni abból a környezetből, amiben Seth Rogen pisztolytáskás, kockás inge, James Franco szétszívott feje és Danny McBride redneck tincsei jelentik a stílus nívóját.

A lenti mix szokás szerint az adott hónapban (jelen esetben októberben) a legszínvonalasabb szettben lencsevégre kapott férfi hírességeket listázza. Amolyan ötletbörze ez, és tök független attól, mennyire kedveljük az adott urak szakmai munkásságát. Bár többnyire jó arcok is ők, jegyzem meg.

#1 Gerard Butler

Miért? Nem kérdés, hogy ez a zöld cipő elég kockázatos, egy az övvel harmonizáló barna lábbeli hasonlóan működne, de már csak a vakmerőséget is díjazzuk, plusz ugye: Gerard Butler király.

 

#2 Taika Waititi

Miért? A Thor: Ragnarok rendezője az elmúlt hónap másik bátor figurája, köszönhetően burgundi öltönyének és nyakkendőjének, valamint annak a rohadtul kínos tekintetnek, amivel a kameraman fotoapparatját bűvöli áthatón.

#3 Lewis Hamilton

Miért? A pilóta igyekszik kimaxolni a dzsekiben (főleg a bomberben) rejlő potenciált egy ideje, olyannyira, hogy a D’Marge egy nagyobb összeállítást is közölt a srác vonatkozó fetisizmusáról. Azt itt olvashatod el.

 

#4 Chris Hemsworth

Miért? Hemsworth öltözködését érdemes figyelemmel követni, mert egyre utat mutat a viselhető formális divatban, és nem hanyagolja az olyan hasznos kiegészítőket sem, mint a karkötő, amiről itt is írtunk. A karkötő jó. Másrészt mi a feltűrt zakónak soha nem voltunk hívei, de vitathatatlan, hogy esetenként érdemes vele kísérletezni.

#5 Becks

Miért? Mert patent. No meg a kötött nyakkendő miatt.

#6 Dave Franco

Miért? Fentebb is írtuk, hogy Franco jó példája annak, miként konvertál egy random wannabeből felnőtt férfit a megfelelő öltözet. A szürke öltöny és fekete galléros póló kombó például így:

Aki követi a szerepléseit, az egyébként tudja, hogy mostanában következetesen hajt a business casualra. Kicsit még olyan, mint a kissrác, aki már tudatosan készül átvenni a családi cég egyik vezetői tisztségét: a tekintetében még érzel bizonytalanságot, de azt már megértette, miért könnyebb vasalt ingben üzletet kötni.

 

#7 Jason Derulo

Miért? Mert a kép tanúsága szerint Derulo az első játékos, akinek kiesett egy full legendary szett a Destiny 2-ben.

 

#8 Justin Theraux

Miért? Theraux itthon kevéssé ismert személyiség, de a lehetőségek hazájában népszerű figura, részben pont amiatt, ahogy kinéz. Ebben a remek anyagban őt is szerepeltettük, mint ahogy azt is megmutattuk, miért érdemes követni, ha okulni akarsz. A chelsea cipő az all black everything szellemiségével is kompatibilis, bár a velúrt a nyálkásabb őszi napokra – praktikus okokból – kevésbé ajánljuk.

 

#9 Idris Elba

Miért? Amióta vannak keskenyebb lapú nyakkendők, azóta kérdés, hogy mihez érdemes azokat felvenni. Azon túl persze, hogy inghez. Hallottam már olyan véleményt, hogy az üzleti élet bizonyos szegmenseiben komolytalannak tartják, de ez baromság. Vékony, átlagos vagy sportos testalkathoz mindenképpen javasolt egy próbát tenni vele.

 

#10 David Gandy

Miért? Nagyon időszerű már, hogy Gandy-ról egy bővebb anyagot is összerakjunk, már csak azért is, mert karrierje során annyi jó kampányban szerepelt, hogy végtelen számban találni róla minőségi képanyagot. Korábban is tettünk már róla említést, nem mellesleg. A lenti Marks&Spencer öltönyben aligha tudnánk hibát találni (nem mintha szándékunkban állna persze), de ha RetekG most épp itt lenne, valószínűleg azt is megmondaná, milyen karórát visel. Tökéletes.

 

További inspirációk októberből

Johannes Huabel

Robert Pattinson

Luke Evans

Patrick Schwarzenegger

Taylor Kitsch

A gyűjtésben felhasználtuk a GQ, a D’Marge és a Fashionbeans kapcsolódó gyűjtéseit