A hónap leginspirálóbb kampányai

Szerző: Flo

Sokfélék vagyunk. Egyesek a sportosabb öltözködés hívei, akadnak T-shirt srácok, hypebeast arcok vagy smart fashion fanboyok, és nyilván itt vannak a komoly business look követői is. Az ünnepekre a bátrabbak maguk választják ki az ajándéknak szánt ruhákat, a kevésbé magabiztosak pedig utalványt adnak, de azért a kápé sem sértés – hogy egy időtlen klasszikust idézzünk. 

Hoztunk pár inspiráló kampányt és fotósorozatot az elmúlt hónap terméséből. Viselhető divat következik.

Farrell mutat utat

Az ír színész laza biker dzsekiben és szövetkabátban, slicked back frizurával és emberes borostával néz az objektívbe szúrósan az ausztrál GQ borítóján. Sajna az eredeti anyagból nem derül ki, hogy milyen márkájú például ez a sötétbordó cucc (mielőtt még kérdeznétek), de ha valaki megtudja, szóljon.

Tamás képeslapot küldött

Tamás a hidegre való tekintettel énekelni kezdett, majd a közeledő ünnepekre gondolva szép ruhát öltött. Rendezett egy kedves Hálaadás-napi partit a barátaival, Terence Telle-lel és Matthew Holttal, a jó hangulatú összejövetelt fotókon örökítették meg, majd üdvözlőlap formájában a nagyérdemű elé tárták őket, jól szabott karácsonyi ünnepeket kívánva mindenkinek. (bővebben itt)

Armani óra

Alexander Chun dolgozott már együtt a márkával 2013-ban, és láthatjuk, hogy még mindig nem adott le abból a színvonalból, amit akkor hozni tudott. De persze téged nyilván nem a modell fog érdekelni, hanem a csuklóra helyezhető késésgátlók, melyek az Armani letisztult, minimál eleganciáját hozzák. (bővebben itt)

„Jaj, de messze a Canali”

Alapvetően a Canali nem azoknak az embereknek tervez ruhát, akik még azt is megfontolják, hogy egy basic t-shirt megéri-e a 2000 forintos árat. Meg egyébként is az a helyzet, hogy az esküvői öltönyöket sokan nem is veszik meg, beérik azzal, hogy bérelnek egyet. Azoknak, akiknek van rá keret, tökéletes választás lehet a Canali legújabb kollekciója, amely kifejezetten az ilyen darabokra helyezi fókuszt. (bővebben itt)

Stílusosan und téliesen

A szövetkabátokról nemrég írtunk egy tök jót:

Az szövetkabátokrul

Hol van már az az idő, mikor ezeket kizárólag inggel vagy blézerrel volt ildomos hordani. A H&M megmutatja, hogy jól megfér egymással a casual és a szövetkabát, és nem csak akkor, ha a délután 4 órai sötétedéskor leviszed sétálni Pál nevű vadászgörényed, hanem akkor is, ha éppen életed legjobb ZH-ját készülsz megírni az egyetemen (Vagy a világ legpompásabb prezentációját előadni egy konferencián, a tegnap esti buli után még ásítozva unatkozó ügynökséges lányok előtt. – Duncan). illetve a fotók tanulsága szerint erdőben tubázáshoz is ideális. És lesz még egyszer tavasz is, amikor újra előkerülhet egy klasszikus bomber.  (bővebben itt)

Törökországból szeretettel

A Lufian egy török márka, amely egyenesen New Yorkig repítette termékeit egy nívós bemutatóra. Az outfitek vegyítik a tailoring és a praktikus öltözködés elemeit, ami téli időre egészen hasznos lehet, na meg látványra sem utolsó. (bővebben itt)

Mango inda house

Mangoék megkívánták a kínait, le is ruccantak Chinatownba egy kis illatos omlósra és fényképezkedésre. Remek szetteket fotóztak, zakók, csokinyakik, oversized kabátok vették át az uralmat a városrészben, de ezzel senkinek nincs problémája, annyira adják a göncök. ( bővebben itt)

Itt van még jó kis kontent