Elindult az online foglalási rendszerünk

Szerző: beautyFY

Egy remek akcióval indítjuk útjára az online foglalási rendszerünket. Pesti betyárság, urban fertő, világi hívság a pőre bőrödön, barátom.

A szemfülesebbek talán kiszúrták, hogy hosszú előkészületek, fejlesztés, balfaszkodás tesztelés után, suttyomban elindult a beautyFY saját online foglalási rendszere. A sajátot úgy kell érteni, hogy saját. Nem egy 20 dolláros plugint vettünk, és nem egy integrált foglalási rendszerbe gyömöszöltük a saját üzletünket a kétszáz másik mellé, hanem nagy melóval összeraktunk – magunknak és nektek – egy dedikált rendszert. Elsősorban azért, mert

így az észrevételeitek alapján bármilyen feature-t bele tudunk fejleszteni hamarjában.

Miért baromira jó dolog online foglalni?

A mai napig élénken él bennem az emlék, amikor egyszer bementem egy férfifodrászatba, és azzal küldtek el, hogy aznapra már nem tudnak időpontot adni, de egyébként nem is lehet előre bejelentkezni, még telefonon se. Tehát

ahhoz, hogy megtudd, van-e még időpont aznapra, be kell menned fizikailag.

Akkora királyok, hogy elvárják, vendégként a semmiért is járulj elébük, és akkora hipszterek, hogy egy szaros telefont nem képesek beüzemelni. Ennél arrogánsabb és ódivatúbb dolog a világon nincsen, nem beszélve arról, hogy a bizonytalan várakozás közben kínosan egymáshoz simuló felsőtestek sem fodrászatba valók. A felesleges várakozás nem csak megengedhetetlen luxus és rohadtul kényelmetlen, de a mobilon streamelt focimeccsek és a Twitteren világháborúzó elnökök korában már simán kiküszöbölhető is.

Szeretnénk mi ezzel szemben tisztelni az időtöket, ezért igyekeztünk a szisztémát a legpontosabbra és a legegyszerűbbre venni. A rendszer már most sok mindent tud, és azon leszünk, hogy idővel még egyre többet tudjon. Tök reszponzív, mobilról is egyszerűen használható, pár klikkre ki tudod választani a fodrászodat, a kívánt szolgáltatást és persze azt, mikor tudsz jönni. A kényelem kedvéért nem is feltétlenül kell regisztrálnod; be tudsz logolni a Facebook vagy a Google accountoddal, a login átlagosan kettő klikk, de néha csak egy.

Milyen adatokat kérünk el?

A beautyFY magazin és az bronson.men is biztonságos domain (látod a tanúsítványt is az url-ben). Nem élünk vissza az adataiddal, és nem is látunk szinte semmilyen infót, csak az általad megadott nevet és az e-mail címedet. Az utóbbi is csak azért kell, hogy az élesített foglalásodról tudjunk egy megerősítő levelet küldeni, benne az időpontoddal és a fontosabb infókkal. Nem fogunk semmilyen hírlevéllel szívatni. Ha a jövőben be is vezetünk hírlevelet vagy más remarketing eszközt, azt is csak akkor kapsz, ha ezt valamilyen csatornán te magad kéred. Kéretlen levél a beautyFY-tól nem érkezhet.

Kedvezmény december végéig

Hogy még frankóbb legyen a dolog, kiötöltünk egy kisebb kedvezményt is azoknak, akik kipróbálják a rendszert:

minden online beérkezett foglalásra 10% kedvezményt adunk december végéig.

Ez nyilván nem összevonható más kedvezményekkel, illetve nem vonatkozik bérletvásárlásra (amit egyébként sem tudnál online megvenni). Ha online foglaltál és a kolléga az üzletben elfelejti beütni, nyugodtan jelezd neki, korrigálni fogja. Még annyi megjegyzés engedtessék meg a végére, hogy nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt hónapokban segített tesztelni a cuccot, és a tanácsával igyekezett jobbá tenni azt. Minden feedback jól jön, nyitottan várjuk ezeket a jövőben is.

Ha most kipróbálnád a rendszert, itt a közvetlen hivatkozás.

Itt van még jó kis kontent