Bro Guide

A 10 legstílusosabb arc a hónapban

By  | 

Novemberben is megjelent temérdek gyűjtés a nemzetközi férfiportálokon a világ aktuálisan legjobban öltözött figuráiról. Kivonatoltuk az esszenciát.

Az ünnepi partisorozatok közeledtével mi más lenne fontosabb, mint gondolatban előre elkölteni az év dolgozója cím mellé járó, kezelhetetlen méretű bónuszodat, továbbá kegyetlenül jól kinézni a karácsonyi céges bulin, ahol idén biztosan felkéred majd táncolni Julikát a könyvelésről. Ha jön egy jó szám.

Utóbbi témáról egyébként Narin rittyentett anno hiánypótlót, megtűzdelve néhány rá jellemző, arcátlanul szar giffel.

Karácsonyi buliszett tippek: férfiak

Disclaimer

Itt hívjuk fel arra a figyelmet, hogy ezeknek az összeállításoknak a célja soha nem a becsmérlés,

pláne nem az, hogy a gimi udvarán kérődzve rágózó bully lánycsapatok gőgjével, mi akarjuk megszabni a kortárs divat reguláit.

Mindenki azt vesz fel, amit akar, ahogy az inspiráló divathírekről szóló cikkeinknek, úgy ennek az összeállításnak is az a célja, hogy ötleteket adjon a mindennapok szürkeségében. Mutatjuk, kiktől érdemes ezt-azt ellesni az elmúlt hetek publikus stílusmutatványaiból. Enjoy!

 

#1 Dave Franco

Aki nem ismeri a világ legjobb legrosszabb filmjét, a The Room című fantasztikus klasszikust, az aligha hallott a Franco fivérek (Seth Rogannel közösen) készített feldolgozásáról. Ennek kapcsán Dave-nek most elég sok a médiaszereplése, frankón (höhö) ki is használja az alkalmat, hogy fitogtassa szofisztikált stílusérzékét. Legutóbb is volt szó róla, hát most megint.

A kötött pulcsijával kapcsolatban pedig egészen direktben szeretném ezt most idevetni hanyagul:

Így ne szopj a kötött pulcsival!

 

#2 Justin Theroux

Itt is írtunk a csávóról, aki itt most egy remek chelsea cipővel és egy kreatív hoodie + mellény szettel van jelen. Működőképes.

 

#3 Chadwick Boseman

Chadwick az utóbbi időben leginkább arról ismerszik meg, hogy ő a Marvel univerzum első, önálló filmet kapott fekete szuperhőse, de kint egy ideje már figyelnek rá, főleg mióta remekül játszotta el James Brown-t a Get on upban. A lenti cucca egyrészt a jól sikerült, rejtett gombos felső, illetve a bátor anyaghasználat és a kőegyszerű fehér sneaker miatt jó.

#4 David Gandy

A képen a GQ Germany Man of the Year Awards-on feszít egy Porsche előtt. Gandy-t – a világ egyik legkeresettebb férfi modelljeként – annyit látni, hogy már-már közhely betenni egy ilyen mixbe, viszont ez a bársony szmokingfelső ezzel a háromgombos mellénnyel kurvajó.

 

#5 Jim Chapman

Az ilyen, viszonylag rövid szárú, szűkebb szabású nadrág inkább a mankle-hez illik, de így is jó. Ha nagyon szigorúak akarunk lenni, akkor a barna cipőhöz egy fekete zokni talán jobban passzolna, de az már inkább kötözködés. Egyébként egyre több helyen látjuk az öv nélküli megoldásokat (Franconál is például).

 

#6 Oliver Cheshire

Az a baj ezzel az összeállítással, hogy ezeknek az arcoknak a 80%-áról azt sem tudom, hogy ki a f.sz.” – vetette oda elegánsan Ulla, amikor kollégánk arra kérte, hogy írja meg ő ezt a cikket. Nos, Oliver Cheshire szimplán csak egy angol modell, akiről sokat tulajdonképpen nem is kell tudni azon kívül, hogy néha egészen jó cuccokat posztol Instagramra, valamint, hogy az állcsúcs-arccsont aránya olyan, mintha egy 1987-es Superman képregényből nyomtatták volna háromdé.

Getting festive at Somerset House whilst rocking my personalised frames from @sunglasshut #ad

A post shared by Oliver Cheshire (@oliver_cheshire) on

 

#7 Niall Horan

A személyiségedhez, ízlésedhez megfelelő öltöny kiválasztása kicsit több annál, mint bespájzolni a legolcsóbb feketét a kirakatból. Erről itt egy mélyrehatóbb elemzés. A kockás cuccokkal kapcsolatban pedig még azt kell tudni, hogy a disszonáns hatás elkerülése végett nem érdemes hasonló színű, de egy kissé más, szintén kockás textúrával kombinálni. A nyakkendős cikkünkben már egyszer irányt mutattunk ebben.

A lenti képen pedig egy angol személy látható, aki énekes, és Angliában onnan ismerik, hogy az egyik dalos vetélkedő valahányadik szériájában a valahányadik helyen kiesett, így kemény küzdelem után végül csak valahányadik lett, de szerencsére később befutott egy One Direction nevű fiúegyüttessel, így végül minden jóra fordult.

 

#8 Jake Gyllenhaal

Ha mindenáron csokornyakkendőben akarsz nyomulni, a szmokingfelsőt sem kell sajnálnod az estétől. ‘Nuff said.

 

#9 Patrick Schwarzenegger

Az elkapitalizálódott amerikai kultúripar egyik mókás jellemzője, hogy egy egykori testépítő, később filmszínész, majd kormányzó lényegében semmilyen különösebb kvalitással nem rendelkező fia kockás öltönyben sétálhat végig egy zenei díjátadó vörös szőnyegén. Szerencsénkre legalább rohadtul jó az a kockás öltöny.

 

#10 Joe Keery

A Trónok harca óta már mindenkinek nyilvánvaló, hogy a karakterek építése a sorozatműfajban nem ismer határokat: bármelyik szereplő bármit cselekedhet, ami jót tesz a dramaturgiának, ha az előző tette óta elég epizód telt el. Steve Harrington figurája a Stranger Thingsben jó példája ennek. A változatosság kedvéért ő is kockás mintában tolja, amihez szerencsésen választotta ezt a barna bőrcipőt. Fun fact: az ott egy mankle.

A gyűjtéshez felhasználtuk: Fashionbeans, D’Marge