Fullos retro szettet villantottak Will Smith-ék

Szerző: beautyFY

Leplezetlen politikai üzenetet hordoz a Bright című Will Smith film, ami a napokban jelenik meg Netflixen, és amiben Smith partnere az egyébként kiváló Joel Edgerton lesz (nem rokona ennek az Edgertonnak). Mi most csak a bemutatón viselt cuccok miatt írunk erről, amiket a D’Marge szúrt ki.

Viccesnek ígérkező buddy cop film bemutatója közelg, amiben az a csavar, hogy a kemény zsaru (Will Smith) társa nem egy ügyefogyott idióta lesz, és nem is egy keményfejű újonc, hanem

az első ork, akit felvettek a rendőri kötelékbe.

Bár ettől még persze bármilyen lehet. A sztoriról sokat nem tudni, a trailere alapján viszont egy próbát megér. Ami viszont már most világos, hogy a bemutatón a főszereplők elég jó cuccokban jelentek meg, kiemelve itt Will Smith pompás burgundy bőrdzsekijét és a kapcsolódó egyéb matériákat (garbós kötött pulcsi, továbbá barna szövetnadrág és szintén barna bőrcsuka).

Aki ezt olvasta, annak a fenti dzseki már ismerős lehet:

https://bronson.men/2017/09/22/a-10-legstilusosabb-arc-szeptemberben/

Joggal gondolnád, hogy Joel Edgertontól két szettet is mutatunk, egy sötétebbet és egy világosabbat, ám a lenti kettő valójában rohadtul ugyanaz a ruha, csak ennyit számítanak a fények. Itt jegyezzük meg, hogy az öltöny elég feszesre szabott, és tök jó ugyan, de talán egy kicsit szűk már ehhez a garbóhoz. Azért király.

via

Itt van még jó kis kontent