Király fotósorozattal promózza új filmjét Hugh Jackman

Szerző: beautyFY

Az ausztrál színész új filmjét promózva villogott egy elég menő szettben pár meglehetősen színvonalas magazinban. Ebben az enyhe időben kimondottan erős inspiráció elegánsabb arcoknak.

Vicces, hogy pár perce posztoltunk arról, hogyan pörög a szürke a smart casual fronton (nem mintha persze veszített volna tekintélyt parancsoló, modoros eleganciájából valaha), erre rábukkanunk egy tök jó fotósorozatra, amiben Hugh Jackman szürkébe bugyolálva promózza új filmjét. A mozi maga egyébként egy P.T. Barnum nevű emberről szól, a szórakoztatóipar egyik nagy legendájáról, aki a 19. században szenzációhajhász látványosságokkal és ügyes trükkökkel, máskor meg szimpla kamuzásokkal és gátlástalanságokkal épített fel egy kisebb városnyi csodacirkuszt.

Az anyagot a remek Fashionistón találtuk, de az eredeti fotósorozat képei egy csomó újságban megjelentek (nyomtatott formában), így az amerikai GQ-ban, az August Man-ben, a DT spanyol kiadásában, többek között. A galériát egyébként egy bizonyos Ben Watts jegyzi, aki annyi celebritást fotóz minőségin, hogy már ő maga is az; egy kis gyűjtemény a munkáiból itt.

Jack da man

Hugh Jackman állítólag kurvajó arc, és közismerten rengeteget foglalkozik az egészségével és a sportolással, ilyen embert pedig általában könnyebb jól öltöztetni. A sorozatban használt ruhák csak bizonyos elemeikben idézik a 19. század divatját, inkább nekünk, a mai kor ízléssel bíró férfiemberének szólnak, sőt, kicsit előremutatóak is a vékony lapú kötött nyakkendővel.

Az eredeti találatért köszönet a Fashionistónak.

Itt van még jó kis kontent