A legstílusosabb arcok a hónapban

Szerző: beautyFY

Aktuális gyűjtésünk a legnívósabb külföldi férfidivat- és stílusmagazinok összeállításaiból. Szmoking, stráfosnaci bőrdzsekivel és egy rakás szuperhős. Elkezdődött az év, többek között a D’Marge, a Fashionbeans és az amerikai GQ anyagait túrtuk fel a legjobb kompozíciókért.

Megiramodott 2018, a nemzetközi helyzet fokozódik, és Elon Musknak hála már a világűrben is lehet autóbaleset. Sokan túl vagyunk már az év első komolyabb megpróbáltatásán; így szeretettel gratulálunk mindenkinek a sikeres vizsgaidőszakhoz (vagy az ajándékba kapott plusz félévhez), az új munkatárshoz vagy az első fantasztikus sales pitch-jéhez.

Február van, ideje tehát, hogy villantsunk megint egy áttekintést az elmúlt bő egy hónap terméséből, már ami a kamerák előtt pózoló hírességek megtekintésre érdemes szettjeit illeti. Ahogy mindig, úgy most is elmondjuk: ez egy lookbok csak, ezek pusztán ötletek, amiket nyugodt szívvel lehet nem szeretni (vagy igen), megtekintésük és viselésük pedig semmilyen korosztálynak nem kötelező.

Ryan Reynolds

A srác egy ideje már a Piaget ékszermárka nagyköveteként császkál a világban, amikor épp nem a Deadpool 2-t promózza nagyban. A lenti burgundi öltöny rendben van, az ing színválasztása pedig elég bátor. Tudni kell viselni, na. Megjegyezzük, hogy az ing ujja nagyon helyesen kilóg a zakó alól cirka másfél centit, így kell ennek lennie szabály szerint.

Fun fact: azért használjuk erre az öltönyre a „burgundi” szót, mert a színtan szerint a vörösnek ezt a mélyebb, hűvösebb árnyalatát így szokás nevezni. Markáns, de még pont nem túl harsány, így modorosabb környezetben is stílusosan viselhető. Mondhatnánk bordónak is, de az nem egészen pontos, illetve nem elég sznob.

Michael B. Jordan

Szuperelegáns, modoros szett a Fekete Párduc premierjéről. Egyébként az ott egy szmoking, onnan ismered meg, hogy a gallérja szatén (vagy selyem).

Idris Elba

Ez az összeállítás nagyjából fedi a „bezzeg ha én venném fel, arconröhögnének” kategóriát. Másrészt épp a múltkor írtunk a stráfos nadrágok felemelkedésének tendenciájáról, ami alighanem összefüggésben van azzal, hogy Elba bőrdzsekihez is hajlandó volt egy ilyet felvenni.

Oliver Cheshire

A D’Marge egyik összeállításában szerepelt a szürke öltöny-sötétszürke garbó kompozíciójával. Approved.

Becks

Egyrészt ugye camel kabát, másrészt újra villan a man bun. A piros zokniról annyit, hogy a szmokinghoz hagyományosan azt kell viselni – többek között erről írt Flo pár hete.

Dwyane Wade

Pletykák szerint az urat a Cleveland pár napja azért pattintotta vissza a Miamihoz, mert a Cavsnál kurvára kicsit elegük van már LeBron kiöregedő haverjaiból, és így akarnak nyomást gyakorolni magára James-re is, hogy ahelyett, hogy lassan már minden döntésbe beleszól a klubnál, gondolkodjon szépen a visszavonuláson. Wade egyébként legendásan jól öltözik, amikor a legstílusosabb sportolókról raktunk össze anyagot, simán bekerült ő is a 10-be. A lenti képen egy Valentino sneakerben és dzsekiben nyomja, btw.

 

Harvey Newton-Haydon

A D’Marge klasszikus bomber/fehér sneaker kombónak írja ezt a szettet, de szerintünk ez nem annyira klasszikus bomber.

Jon Hamm

Nemrég egy – készülő – cikk kapcsán beszélgettünk szabómesterekkel, és elemezgetve az elegancia általános szabályait elhangzott, hogy a fehér öltöny alkalmanként baromira menő ugyan, de nem mindig. A parlamentben például tiszteletlenség. Nem tiszteletlenség viszont a Palm Springs International Film Festival szőnyegén, ahol Hamm viselte. Note: barna díszzsebkendő, barna öv, barna cipő. Meg egy teljesen oké borosta.

Sterling K. Brown

Elsőre nekünk sem ugrott be, ki ez a csávó, aztán rájöttünk, hogy ő játszotta a Netflix O.J. Simpsonos sorozatában a szimpatikus/lúzer ügyészgyereket. A lenti képen a Sene öltönye van rajta egy sötétszürke velúr Christian Louboutin (egészen pontosan egy greggo flat) cipővel. Note: a sötétkék selyem díszzsebkendő harmonizál a cipő árnyalatával és a nyakkendővel.

Darren Criss

Tankönyvi.

 

+1 Robert Pattinson

Párizsban a divathéten nyomult egy ilyen Dior szerelésben a márka 2018-as őszi kollekciójának bemutatóján.

 

Itt van még jó kis kontent