Tavaszi hírek a bFY-ból és egy fontos bejelentés

Szerző: beautyFY

Gépház jelentés, ilyesmi.

Amint azt talán tudjátok, van a beautyFY-nak egy üzlete már fizikailag is, itt. Elég jó lett szerintünk. Fullos hajak készítése, vágása, festése és amolyan stílustanácsadás zajlik benne. Néhány aktuális információt teszünk most közhírré részint ezzel kapcsolatban, részint csak úgy.

Az első és legfontosabb fejlemény, hogy

a beautyFY országos kongresszusa úgy döntött, nem indul az idei országgyűlési választáson,

és visszalép mindenki más javára. Hajrá különböző pártok. Jó lett volna pedig bejutni a Parlamentbe, már csak ezért is.

A kollégák azt kérték továbbá, hogy ennek a bejegyzésnek legyen erős felütése, és mivel nem tudom pontosan, mit jelent az, itt van hát egy erős felütés:

 

Forintok

Lényeges infó, hogy egy kicsit megnyomjuk kompenzáljuk az árainkat április elsejétől, mert arra jutottunk, hogy muszáj a szakmai munka minőségével és a piaci viszonyokkal korrelálnia, főleg, ha már az üzleti gyakorlatunkba – sok versenytársunkkal ellentétben – mi beiktattuk az úgynevezett adózás intézményét. Szerencsére még így sem leszünk drágák a mezőnyben, ráadásul

márciusban még a régi áron lehet bespájzolni 5 alkalmas hajvágásbérletet, a next gen árak áprilistól válnak csak aktívvá.

Szemfülesek tehát 13 800 forintért kapnak 5 hajvágást, ha beruháznak a saját tökéletességükbe március 31-ig. Ez elég jó azért. Úgy is mondhatnók: mi nem lejmolunk pénzért; ha támogatnál minket, elég eljönnöd vágatni. Ha ötlethiányban szenvedsz, íme pár:

A 10 legjobb férfi frizura, amit ismerned kell

Foglalási rendszer

Tök pozitív visszajelzéseket kaptunk tőletek a házon belül fejlesztett online foglalási rendszerünkkel kapcsolatban (közvetlen link itt). Ide a Facebook és a Google accountoddal is be tudsz logolni mobilról vagy desktopról, és nem csak azt választhatod ki, mikor jönnél, de azt is, hogy kihez. Az észrevételeket utólag is nagyon köszönjük, ösztönzünk továbbá mindenkit arra, hogy továbbra is bátran jelezze, ha bármiféle gebaszba fut bele. Folyamatosan figyeljük, javítjuk, frissítjük a kódot.

Éberség!

Nem annyira meglepő fejlemény, hogy szerencsére már elég sokan jöttök, viszont a kapacitásunk korlátozott, így aztán idejekorán érdemes monitorozni a lehetséges időpontokat és stipi-stopizni, mihelyst találtál neked tetszőt. Ha nagyon sürgető lenne a dolog, érdemes becsörögnöd akár az üzletbe, mert előfordulhat, hogy ilyen-olyan okból a kollégák tudnak neked helyet szorítani. Erre a célra távbeszélő készülékünk is van, melynek száma ez: 06-70/770-54-60

Q&A (Gyik)

A végére pedig egy rövid Q&A, vagyis feleletek olyan kérdésekre, amit olvasók és vendégek juttattak el hozzánk.

QMennyibe kerül a vágás férfiaknak hosszú haj esetén? Miért van a férfiaknál csak rövid haj megjelölve választható szolgáltatásként? 

A: Balfaszságból alapvetően, tényleg. A rendszer írja csak rövid hajnak ezt, valójában ez az összes férfihajra vonatkozó ár. Az áprilisi árazásnál ezt is egyértelműsíteni fogjuk.

Q: Miért nem lehet egyszerre foglalni a hajvágást és a szakálligazítást? Miért kell külön-külön foglalnom rá időpontot? Miért vagytok ennyire vesztesek?

A: Ezt sokan mondtátok, megoldottuk: már tudtok hajvágás + szakálligazítás kombót foglalni egyszerre.

Q: Wassup, bro?

A: Yo, my dude!

Q: Balayage festést mennyiért vállaltok?

A: A női hajaknál az ombre tétel alatt szereplő árak az összes átmenetes hajfestésre vonatkoznak, így a balayage festésekre is.

Q: Azt hallottam, hogy ingyen adjátok az Olaplex kezelést a hajfestésekhez. Igaz ez?

A: Igen, ha szőkítést is kértek, az Olaplexet felár nélkül biztosítjuk a procedúrához. Amennyiben viszont Fibreplexet tartalmazó festéket használunk (erről bővebben itt), akkor nem teszünk Olaplexet a hajadra, hiszen mindkettő hasonló adalékanyagokat tartalmaz, amelyeket nem érdemes keverni.

Q: Miért dolgoztok ilyen kevesen az üzletben, ha ekkora a kereslet? Lúzerek vagytok?

A: Inkább óvatosak. A politikánk az, hogy nem alkalmazunk „töltelékfodrászt” csak azért, hogy több vendéget tudjunk fogadni. Akkor veszünk fel új kollégát, ha találunk olyat, aki megfelelő szakmai szintet képes hozni. Meg jófej.

Q: Vállaltok-e festést nőknek póthajra?

A: Amennyiben a póthaj eredete megbízható, és a minősége megfelelő, akkor igen. Mivel azonban a póthaj festése mindig kockázatos (ennek okairól itt írtunk bővebben), ezért garanciát az ilyen festésre nem tudunk vállalni.

Q: Gáz-e, ha képet mutatok arról, milyen hajat szeretnék?

A: Nem, sőt, ez sokkal praktikusabb megoldás, mint kézzel-lábbal elpantomimkedni, illetve random zsargonnal próbálni elmagyarázni, hogy körülbelül milyen sérót szeretnél. A gördülékeny kommunikációval kapcsolatban ezt is érdemes átbogarászni:

Ezt csináld a fodrásznál, hogy kimaxolja a frizurád

További kérdésekkel kereshettek minket e-mailen is vagy Facebookon.

Itt van még jó kis kontent