Divat

Flitteres Miley-kollabot villantott a Converse

By  | 

Úgy tűnik, Miley Cyrus végképp megunta a pucéron lengedezést meg a permanens kannabiszfüstöt, és inkább a felnőtt életet választja, némi tudatos márkaépítéssel megfűszerezve. Örülünk.

Múlt héten mutatták be Miley Cyrus és a Converse első együttműködésének végeredményét, mely a művésznő Disney-s múltja előtt tisztelegve nem szűkölködik flitterekben, rózsaszínben és egyéb kislányos attribútumokban.

Mindez azonban az egyik legikonikusabb streetwear márka szellemében egy kellően laza, helyenként kifejezetten nonkonformista kollekció formájában ölt testet, melynek legfontosabb vezérmotívumai a fejkendő-minta és a stilizált Mickey egér fej.

Miley saját bevallása szerint mindig is szívesen hordta a Converse cuccait, mert számtalan kultúra jegyeit magán hordozzák, és bárki számára hozzáférhetőek. Az egyes ruhadarabok tervezésekor a rajongóitól kapott rengeteg szeretetet próbálta formába önteni, az Ellen von Unwerth által fotózott lookbook is az énekesnő legnagyobb rajongóinak közreműködésével készült. Enjoi.

A kollekció darabjait a cipőktől a baseball sapkákig megvásárolhatod itt.

Forrás: Fashionista