Ezek a sminkcuccok mennek most a nagyvilágban

Szerző: Brooke

Kevés olyan hónap, de inkább hét van az évben, amikor ne jelenne meg valamiféle új sminkcucc, amiről érdemes lehet említést tenni. A celebek által világmárkákkal közösen megálmodott kollekciók közül csak néhány állja meg igazán a helyét, de a hírességek saját márkás termékei között akad jó pár, amik meghatározóak lehetnek a jövő sminkdivatját illetően.

Tudjuk, hogy a legtöbb sminktrend a kifutón vonulgató modellek arcáról esik le, meg hogy minden divat lehet, amit a celebek a fejükön viselnek egy-egy eseményen, de azért néhány irányvonallal mégis hadilábon állunk a hétköznapokban. Ez egyrészt köszönhető annak, hogy hétfő reggel nem feltétlenül három réteg vakolattal szeretne az ember besétálni a munkahelyére, másrészt pedig kinek van egyáltalán ideje olyan make up csodákat az arcára applikálni, mint amilyet a hírességek viselnek?

Mindenesetre nemrég hoztunk egy komolyabb összefoglalót celebritások által inspirált sminkekről, amit ide kattintva olvashatsz el, most pedig folytatjuk a sort.

2018 uralkodó trendjei röviden: neon színű pillák, fekete ajkak, füstös cicaszemek.

Azonban vannak itt még olyan hírek a sminkvilágból, amelyeknek valóban lehet létjogosultsága a jövőre nézve. Gondolok itt a közös kollabokra, palettákra és irányvonalakra, amiket érdemes figyelemmel kísérni a következő hónapokban.

#1 Lady Gaga: Haus Beauty

Nagyon úgy néz ki, hogy lassan több lesz az olyan celeb, aki saját márkát indít, mint az, aki nem. Lady Gaga sosem a visszafogottságáról volt híres, már az első számai között ékeskedő Just Dance  klipjében is egy igen nagy villám volt az arcára ecsetelve. Az extrém megjelenést támogató énekesnő most saját sminkmárkát dobott össze, ami Haus Beauty néven pörög majd a piacon, és a legdurvább, hogy már hónapokkal ezelőtt elhintette az infót, csak valamiért senkinek nem tűnt fel. Instagramon több képe alatt is ott van a #HausBeauty hashtag, szóval esélyes, hogy hamarosan mi magunk is találkozhatunk a termékekkel. 2009-ben és 2010-ben már dolgozott együtt a M.A.C. csapatával a Viva Glam kampányban, szóval tapasztalata valószínűleg van hozzá.

Jóslások és feltételezések persze akadnak szép számmal, miszerint a kollekció nevéből kiindulva valószínűleg termékek egész tárháza fogja várni a smink- és Gaga-fanatikusokat. Előrejelzések szerint az alapozótól kezdve a szempillaspirálig minden megtalálható majd a márka viszonylag szélesnek remélt termékpalettájában – írja az Allure.

#2 Kylie Cosmetics x Kris Jenner

A Momager collection névre keresztelt, több termékkört felölelő sminkkollekciót anyák napjára tervezte Kylie és anyukája, Kris Jenner, aki egy ideig át is vette az irányítást lánya kozmetikai cége felett, legalábbis addig mindenképp ő menedzseli a dolgokat, amíg az anyák napi kollekció meg nem jelenik.

A dobozban van szemhéjpúder és pirosító-bronzosító paletta, került bele 8 miniszájfény, matt és fényes verzióban is. Az anya-lánya kollekció május 13-án debütál, és feltehetőleg pár óra alatt „sold out” helyzet alakul ki, ahogy eddig minden-egyes-alkalommal, amikor megjelentek Kylie új termékei. Ezeket megszerezni nagyjából lehetetlen, vagy ha sikerül is, három hetet minimum várni kell rá, mire Magyarországra érkezik. Viszont személyes tapasztalatból mondom, hogy megéri várni.

A további jóságokat pedig az alant látható videóban mutatja be személyesen Kris Jenner, momager.

#3 Gigi Hadid x Maybelline

Gigi Hadid legnagyobb szerencséje az életben, hogy a modellekhez méltó testalkattal és arccal rendelkezik. Utóbbinak köszönhetően tökéletesen sminkelhető alapanyag, így talán nem is véletlen, hogy a Maybelline korábban felkérte a hírességet, hogy ugyan reklámozza már az arcával az újonnan megjelenő termékeiket. A siker már csak azért is garantált volt, mert a márka jóval olcsóbb, mint az enyhén szólva is túlárazott, de hasonló minőséget produkáló M.A.C. és társai.

A Maybelline legújabb palettája konkrétan Gigi Hadid arcán debütált, ugyanis ezzel a termékkel készítették el sminkjét a 2018-as MET-gálára. A Soda Pop Eyeshadow Palette néven egyelőre még nem elérhető paletta színeit ide kattintva, az Allure oldalán nézheted meg. A kollaborációból számos szuper termék született már régebben is, így

van egy olyan sejtésünk, hogy ez a paletta is hasonlóan jól fog működni a hétköznapi emberek arcán.

#4 Milani pirosító paletta

Azért szeretjük a drogériás márkákat, mert olcsók, viszont jó minőségűek. Illetve nem hátrány, hogy ezeknek a nemzetközi márkáknak nagyon nagy valószínűséggel kaphatók is lesznek a termékei Magyarországon, vagy ha nem, sokkal könnyebben lehet őket beszerezni, mint mondjuk Rihanna vagy Kylie saját sminkkollekcióinak darabjait. A Milani (ha a nevéből nem következtetted volna ki) olasz brand, megfizethető, és magyar nyelvű, hivatalos weboldalukról bármilyen terméket megrendelhetsz.

Az Instagram-korszakban tulajdonképpen bármilyen terméket el lehet adni, ha jól néz ki, szépen van csomagolva, és megér pár százezer lájkot minimum. Erre apellálva dobta piacra a Milani az új pirosítóit. Eddig csak külön-külön lehetett megvenni őket, mostanra azonban hármas csomagolásban 13 dolcsiért megvásárolhatók. Még több infóért katt ide

Itt van még jó kis kontent