Xabi Alonso combos óragyűjteményt villantott

Szerző: beautyFY

Nem, a Mr Porter tényleg nem fizet nekünk a kontentért, azért írunk róluk rendre, mert tényleg jó anyagokat írnak. A high end férfidivat portál, ami a legmagasabban jegyzett divatmárkák kifutókollekciójának raktársöprésével kezdte felívelését, ma már a legjobban pörgő e-commerce szereplő ebben a szegmensben. Rengeteg partnerrel dolgoznak, a kínálatuk bőséges; most órafronton bővítettek egy izmosat: az IWC Schaffhausen jelent meg a portfóliójukban egy valag minőségi órával.

Jó az anyag

Emiatt persze még nem írnánk róluk, ám amiatt a kampány miatt, amit hozzá rittyentettek igen. Xabi Alonsot kérték meg ugyanis, hogy egy kapcsolódó cikk részeként ugyan, mutassa már meg karóragyűjteményét a nagyérdeműnek. A három topligát megjárt focista, a félpályás gólok királya így is tett: Audemars Piguet, Rolex, Panerai mellett IWC darabokról mesélt a szerkesztőnek.

Az IWC Schaffhausenről azt mondja, azért szereti a modelljeit, mert nem öncélúan villantósak, mégis szofisztikált órák, amik jól tükrözik a személyiségét. Alonso szerint minden egyes órája kötődik valamilyen emlékhez, és valahányszor felveszi őket, egy kicsit visszautazik az időben egy-egy szép élményhez. Az IWC Ingenieur például az esküvőjéhez köthető, hiszen nászajándékként kapta 2009-ben. A cikk maga sajnos elég rövidke, de ha érdekel, itt el tudod olvasni a teljes verziót, illetve ezen a linken találod a nagyfelbontású videót is.

Fotó: Christian Kain/Mr Porter

Nem mellesleg a fenti márkák mindegyike szerepel abban a gigaösszeállításban, amiben a 10 legfullosabb órát szedtük össze. Az első részét itt, a másodikat pedig itt találod:

A 10 legjobb luxusóramárka (vol.2)

 

A kiemelt képen a Mr Porter fotója látható.

Itt van még jó kis kontent