Gyümölcsös vibe a Pumától nyárra

Szerző: Ulla

Nyári forróságban az olyan lédús gyümölcsök, mint a kivi vagy a görögdinnye igen jó szolgálatot tesznek testnek és léleknek egyaránt. A Pumának és Sophia Websternek hála, idén mindezeket a lábadra is húzhatod, senki nem fog hülyének nézni. Sőt. A menőség idén nyáron gyümölcsös motívumok formájában érkezik.

A Puma immár másodszor működött együtt a nőiesen bohém ruháiról híres brit dizájnerrel egy vibrálóan színes, mégis abszolút viselhető, csajos streetwear kollekcióval örvendeztetve meg a nagyérdeműt.

A metálfény és a csillogás nagyon megy idén, nemrég Miley Cyrus és a Converse dobta be a köztudatba a maga csillivilli cuccait, és a Puma lábravalói sem szűkölködnek színekben vagy újszerű motívumokban. Ezúttal azonban a természettől jött az ihlet, ezáltal akármennyire is színes és vibráló, az egész kollekció inkább vidám és könnyed, és bőven belül marad a giccshatáron is.

Személyes kedvencünk a fenti dinnyepapucs. És nem csak nekünk, a hivatalos webshop szerint már el is fogyott az összes.

De a többi cucc között is jócskán akad olyasmi, ami megszépítheti bárki nyarát, aki inkább casualben nyomul, de azért adna a nőiességnek és a rafinériának is.

A kollekció darabjait (mínusz dinnyepapucs) itt tudod megvásárolni.

Itt van még jó kis kontent