Benedict Cumberbatch megmentett egy embert

Szerző: beautyFY

Nem vagyunk bulvárlap meg hírportál, úgyhogy pletykákat nem osztogatunk meg, de ez a mostani sztori inkább egy mocsoknagy királyság, mintsem színes hír, így meg aztán már a mi kompetenciánk. Benedict Cumberbatch 4 gazembert kergetett meg tegnap az utcán.

Londonban történt a dolog, ahol egy ételfutárt támadott meg négy illető az utcán, de úgy, hogy egy üveget is széjjelcsattintottak a csávó fején. Benedict Cumberbatch egy Uberben utazott éppen arra, oldalán feleségével, Sophie Hunterrel, és az incidenst megpillantva a színész

azonnal kiugrott az autóból és ráüvöltött a négy támadóra.

A sofőr úgy mesélte a sztorit, hogy a balhét látva Cumberbatch habozás nélkül beavatkozott, konfrontálódott is a négy figurával, és mivel elsőre úgy tűnt, még nagyobb gáz lesz, ezért aztán a színész bátorságát meglátva ő maga is instant csatlakozott hozzá. A banda végül elpucolt a helyszínről, a színész pedig felsegítette és megölelte a helybenhagyott bringást. A sors iróniája, hogy a dolog egyébként épp a Baker Street közelében, Sherlock Holmes fiktív karakterének fiktív otthona közelében esett.

Mi csak ezt szeretnénk hozzáfűzni.

Forrás: Sky News

Itt van még jó kis kontent