Elegáns inspiráció a Brexit-fiúktól

Szerző: beautyFY

A Fashioniston bukkant fel egy elég emberes kis inspiráció azoknak, akik a nyarat is a smart casual és a business casual makulátlan eleganciájának jegyében óhajtják/kénytelenek tölteni. Az eredeti anyagot a német Capital magazin hozta le, köszi nekik érte!

Ha már június eleje olyan rothasztóan meleg, hogy a Mjölnirt a WestEnd parkolójában ki lehetne kalapálni, sejthető, hogy mi lesz itt később. Ennek ellenére borítékolható, hogy sokan kénytelenek a nyarat üzleti vértezetben eltölteni fontos megbeszélések, hangulatos koktélozgatások vagy befektetők izzadságos győzködése közepette. Ők vagy választják a trükközést vagy keményen beleállnak az elegánsba, és inspirálódnak az olyan lookbookokból, mint amilyet a Capital rakott össze Brexit boys címmel nemrég.

A kissé provokatív cím egyébként – sajnos – nem a brit ruháknak szól, hanem azoknak, akik viselik (Joe Morelino és Jago Peachy), illetve a fotósnak (Dan Wilton) és a stylistnak (Oliver Vaughn). A cuccok nem olcsók: van itt Brunello Cucinelli kabát 960 000 forintért, Canali ing 65 rugóért, pulcsi 110-ért, Paul Smith öltöny 450 000-ért, Armani cipő 300 000-ért.

A lényeg persze nem a márka, hanem inkább az inspiráció, vagyis hogy a kompozíciókban az ember hasznos iránymutatást találhat.

 

Itt van még jó kis kontent