Így borította meg a farmertrendeket Deutsch Tamás

Szerző: Mack

Nincs is annál felemelőbb érzés, mint egy szutykos reggelen arra felcsapni a netet, hogy Deutsch Tamás kitudjamármilyen pozíciójú politikus néz veled farkasszemet jókedvtől nedves koboldszemeivel, miközben egy női dauer-klónja arról faggatja, hogy mit is keres ő egy Levi’s farmerreklámban. 1990-et írunk, a Fiatal Demokraták pedig lehet, hogy már közel 30 éve se voltak olyan fiatalok. Teljes meghasonlás és könnyes áhítat következik. 

Az történt, hogy a fantasztikus poszt-rendszerváltásos hangulatban, 1990-ben az MTV kiszimatolta: dajcstomi (saját magát Twitteren így nevezte el, nettó meme-érzékenység az ember) baráti felkérésre a farmeróriás magyar képviseletének letolt egy fotósorozatot, amiben több a meghökkentő stílusbravúr, mint étkezési zsiradékkal feltupírozott, vállig erő hajszál.

Forrás: Nemzeti Audiovizuális Archívum/NAVA

Megtudjuk továbbá azt is, hogy ezért amúgy semmi fizut nem kapott kézhez, de hálistennek többen mondták neki, hogy a képek szépek lettek, szóval már megérte az egész. Érted, szépek. Hogy a főszereplő saját, Twitteren szabadalmaztatott szólásával éljek: Ennyi. Sajnos az archívum oldalából valamiért nem működik az embed, ezért kénytelenek leszünk sima textlinkben idetenni:

IDE KATTINTS MANÖKEN TAMÁSÉRT.

Vágási Feri és Dózsa Gergely mashup egy hiánypótló Szomszédok-Holló Színház crossoverből. Ezeket a kényelmetlen perceket látva a minimum az, hogy képzeletben kibővítjük lenti listánkat az akkor huszonéves divatdiktátor képével:

10 divatdiktátor a magyar politikából

Itt van még jó kis kontent