McGregor megmutatta, hogyan kell egy ítélethez felöltözni

Szerző: beautyFY

Conor McGregor bár elég megosztó figura, a stílusosságát vajmi kevesen kérdőjelezik meg. Nem egészen világos, hogy a világ egyik legnagyobb showmanje-e a fickó vagy szimplán egy kivételesen gyors és nagyot ütő bolond, de utóbbit látszott igazolni egy áprilisban történt eset. Te is hallhattál róla, mikor nekiment, sőt, egy kis létrával ki is csapta egy busz oldalát, amin már nem csak a macsóméter akadt ki, de az illetékes bíróság is. Ugyan a levegőben lógó 7 éves böri-utalvány elég valószínűtlennek tűnik, McGregor mégis biztosra ment és úgy jelent meg a tárgyalásán, hogy még a legkonzervatívabb bíra is csak jóízűen tudna csettinteni. 

Arról már mi is értekeztünk korábban, hogy ez az ember nem csak egy zseniális pofongép, de egy két lábon járó lookbook is, érdemes csekkolni, hogy kevésbé gondterhelt napjain milyen sztilóba vágja magát:

Sportolók, akik utat mutatnak a divatban

Az tehát alapvetés, hogy szeret adni magára és elegánsan flesselni, amikor csak alkalma van rá, de azt is láthatjuk, hogy

a ruhatára így is rogyásig van kirívó darabokkal, amik lehet, hogy egy ilyen eseményen nem a legjobb színben tüntetnék fel őt.

Erre ő maga is rájöhetett, mert kezdésképpen dobta a drága, aranyozott karórákat, amik amúgy az MMA harcosok (és mellettük nehézsúlyú rapperek) kelléktárának alapjait képezik. Íme egy mintapéldány, hogy most miről maradtunk le:

Emellett ugyan ismét egy David August öltönyt választott, de hálistennek nem azt a beszólogatós variánst, amit már láthattunk rajta. Helyette

egy visszafogott, ablakmintázatú, szénfekete szettre esett a választás, amit egy kék-réz színű, csíkozott nyakkendővel fejelt meg.

Egy szürke virágkitűzővel és kockázott dísz-zsebkendővel pedig feltette az i-re a pontot.

Ehhez még vedd hozzá a makulátlan barna bőrcipőjét és máris világossá válik, hogy miért emlékeztet a viselete inkább egy tőzsdecápáéhoz, mintsem saját magához. Ez a fajta önmegtartóztatás és hidegvér pedig az összesen 45 másodpercig tartó meghallgatás után is világossá vált, amikor is korábbi heves megjegyzéseivel ellentétben bűnbánó kommenteket tett a sajtónak. Ha ez kellett ahhoz, hogy Conor új arcát ismerjük meg, akkor áldásunk, de azért legközelebb óvatosabban, papa!  

Fotók: D’MARGE, Getty

Forrás: D’MARGE

Itt van még jó kis kontent