1 millió dolcsiért mehet el Han Solo dzsekije

Szerző: Bronson

A mostani, apokaliptikus időjárási viszonyok között egyébként is szerencsés a réteges öltözködés, de úgy általában sem árt, ha az embernek van mit kirántania a szekrényből, ha úgy hozza a szükség. Itt egy remek lehetőség, hogy a kispadra is világsztárt igazolj: Han Solo irdatlan király bőrdzsekiét viheted apróért.

Bár a bőrdzseki nem minden szetthez passzol, streetwear vonalon például könnyű vele mellé lőni (ha csak nem valamilyen sportosabb bombert öltesz magadra), de vászonból, farmerből, ballonból vagy egyéb matériából bárki beszerezhet a stilóhoz illőt. Elmondható tehát, hogy

dzsekije mindenkinek van.

Itt jegyezzük meg, hogy Nevermore remek összefoglalóját a 10 legjobb mozifilmes bőrdzsekiről itt, Narin fantasztikus guide-ját a bőrdzseki-vásárlásról meg itt találod:

Hogyan válassz bőrdzsekit?

Ja igen, ezt meg itt Mack írta arról, miért királyság a farmerfelső. Itt a lehetőség, hogy a ruhatáradba most egy arcátlanul penge, drága és irigyelt cuccot szerezz be, egészen konkrétan azt a seszínű, rém menő dzsekit, amit a maradéktalanul császár Harrison Ford viselt a Birodalom visszavágban, Han Solo szerepében. Hogy egészen konkrétak legyünk, ebben kapta le Leia hercegnőt is. Nem ilyenben, hanem konkrétan ebben.

Itt az eredeti példány, az úr még a fénykép kedvéért is csak fehér kesztyűben érhet hozzá.

Itt pedig a filmben, egy jellegzetes Han Solo pozitúrában.

Életed legmenőbb ruhadarabjának megszerzéséhez tulajdonképpen semmi másra nem is lesz szükséged,

pusztán 260 millió forintra,

továbbá némi szerencsére, mert valószínűleg sajnos mások is licitálni fognak rá.

Van még más is

A 2018. szeptember 20-án tartandó aukción egyébként számos más mozis kult tárgyat is árvereznek, de minket a 600 (!) darabos, monstre eseményről talán az Addams Family egyik extrém menő kelléke, Gomez Addams 2 soros, csíkos öltönye érdekel, mert hogy az Independent.ie infói alapján az is kalapács alá kerül.

Ha regisztrálnál az eseményre, itt teheted meg. Hehe.

Forrás

Itt van még jó kis kontent