Amikor Freddy Krueger Nike-ban kísért

Szerző: Mack

A Nike és az OFF-WHITE közös Blazer Mid kollabja október harmadikán újabb iterációban jelenik meg, ezúttal az enyhén megfűszerezett színsémák halloweeni tematikával akarják beletukmálni magukat a virtuális cukorkás vödrökbe. Nem túl nagy hírérték, igaz? Aztán jött Freddy Krueger.

A ‘Spooky Pack’ névre elkeresztelt duplázás kapcsán az ember joggal várhatna el kreatív sajtóanyagot akár a Nike-tól, akár az OFF-WHITE-tól, de a legjobb kampány díját egy váratlan versenyző, az ohiói Xhibition bolt lopta be magának, akik a két sneakerhez két különböző teaser videót gyártottak le.

Fotó: Solebox

A fekete/szürke/narancssárga variációhoz készült klipben a kaszást látjuk, ahogy a hype surranókban araszol fel egy tetszőleges szoci lakótelep lépcsőin,

a halvány vanília/narancssárga cipőt viszont már a Rémálom az Elm utcában frencsájzból ismerős Freddy Krueger hasonmás parkolja fel egy iskolapad tetejére.

A dolog külön zseniális pikantériája, hogy mivel ezeket a cipőket többnyire csak sorsoláson lehet beszerezni, ezért hatványozottan javallott nem átaludni ezt a lehetőséget, vagy ahogy az angol mondaná: don’t sleep on this! Ezek a slasher klasszikusok meg ugye arról szólnak, hogy Freddy akkor gyak le, ha bebólintasz. Meta.

Forrás: Highsnobiety

Itt van még jó kis kontent