Pedro Pascal bajusz nélkül pörög egy új kampányban

Szerző: beautyFY

Ha az USA-ban valamelyik piacnak jól jön a karácsonyi szezon, az a zoknigyártás. Kint ugyanis ilyenkor nem csak a szappant, hanem az ajándékok jelentős részét is ebbe a ruhadarabba teszik, és elég egyértelmű, milyenbe:

színesbe.

A Happy Socks márka pedig azt adja, ami a neve alapján tőle elvárható: színes, lábra való textíliákat. Ha karácsonyi reklámkampányról van szó, a divatvilág szereplői nem paráznak a zsebükbe nyúlni; simán támadnak Wes Andersonnal és Adrian Brody-val, vagy ahogy lentebb látjuk, az egyre népszerűbb chilei-amerikai Pedro Pascallal.

Maga a film egyébként érdekes, jópofa, bár a sztorija nem egészen világos. Egy helyütt például a doo-wop sérós lányok-fiúk heves pofozkodásba kezdenek (nem tudjuk, miért), majd mindenki letolt gatyával riszál segget, mígnem a fináléban a főhős – amolyan Mary Poppinsosan – száll fel a magasba jókedvében.

Jegyezzük meg, hogy a kosztümök igen tetszetősek, Pascal háromrészese pedig kiemelkedő. A nemzetközi divatban egyre népszerűbb a zoknikra unalmas, kötelező, praktikus ruhadarab helyett önkifejezésre is alkalmas, kreatív kiegészítőként tekinteni, de azért itthon ez a trend még kevéssé dívik. A cég maga angol, és 2008 óta foglalkozik a speciális, színes, harsány zoknik gyártásával. A videót egyébként Tim Erem rendezte, egy számos díjat nyert, elismert és sokat foglalkoztatott svéd videoklip-specialista. Itt nézhető meg:

Az anyag egészében véve jópofa, egyetlen hibája, hogy Pascal levágatta signature bajuszkáját, amivel pedig a Narcosban és a Trónok harcában is óriásit ment. Ennek eredményeként veszített szexepiljéből a csávó, ami azért is kár, mert a modern filmművészet legnagyobb bajusz-nagykövete volt eleddig, aminek korábban egy rövid cikket is szenteltünk.

A csávó, aki Magnum után először adott értelmet a bajusznak

A cikk forrása és néhány további, frankó kép itt. Képek: Happy Socks.

Itt van még jó kis kontent