Új beautyFY nyílik a Blahán márciusban!

Szerző: beautyFY

Kedves barátaink, vendégeink, és mindenki, akihez eljut: jó hírünk van!

Az történt, hogy egy meggondolatlan üzleti döntés nyomán a beautyFY március 4-től (hétfő) a Blaha Lujza tértől kb. 50 méterre,

az Erzsébet körút 4-ben, új üzlettel küzd a férfi és a női stiló egyetemes jobbá tételéért.

Annyi csavar mondjuk van a dologban, hogy a régi üzlet innentől nem lesz, vagyis ez egy átköltözés tulajdonképpen, csak így kevésbé hangzik menőn. A parádés manőver egyik oka, hogy Duncan ezt találta ki korábban, és az istennek nem lehetett lebeszélni róla, a másik pedig, hogy nem kívántunk tovább kitenni titeket annak, hogy a -10 fokban is a jeges széllel szemben, horrorisztikus körülmények között kényszerítsünk 10 perces gyalogútra a Nyugatitól a világ faszá… olyan messzire.

Ez utóbbit teljesen komolyan gondoljuk. Nagyon-nagyon megtisztelő, hogy arra az alapvetően nehezebben megközelíthető helyszínre is ilyen sokan eljöttetek a város legkülönbözőbb pontjairól, összesen már több mint 1500-an (!) regisztrálva az online rendszerünkben. Az új, könnyebben elérhető lokésönnel nektek is szerettünk volna egy kicsit segíteni.

Parkolás, közlekedés

Nézzük a lényeget: a Blahától kb. 25 méterre leszünk, az Erzsébet körút 4. szám alatt, ami 4-6-os kompatibilis, és pont van ott metró, ráadásul mivel a környéken parkolóházak is figyelnek, kocsival megállni sem akkora szívás, mint az elsőre tűnne. (Utóbbival kapcsolatban még bőszen tárgyalunk az említett intézményekkel, és megígérjük, hogy amint friss infó adódik az esetleges kedvezményes parkolásról, azonmód jelentkezünk.)

Új kollégák, átmeneti szünet

A legfontosabb, hogy két hétig most kicsit nem leszünk nyitva, ugyanis a régi üzlet a Podmaniczky-n február 11-től már zárva lesz, az új pedig március 4-én nyit, többek közt új kollégákkal, jó hangulattal, frankó hajakkal és ismét spéci beautyFY mixekkel. A következő pár hétben a sok teendő miatt talán kevesebb lesz az új cikk is, amiért előre elnézést kérünk.

Szintén fontos, hogy mivel a férfi hajvágás-bérletesek közül néhányaknak inkább a Podmaniczky esett útba, ezért felajánljuk minden jelenlegi bérletesünknek, hogy a megmaradt alkalmaikat az eredeti áron visszavásároljuk, ha a költözésünk miatt esetleg nem szeretnék felhasználni.

Hamarosan jelentkezünk további infókkal, és folyamatosan frissítjük az új kollégák profiljait az üzlet oldalán. De addig is javasoljuk, hogy márciusra az online rendszerünkben foglaljon mihamarabb, aki jönni szeretne!

Ja, és indul a beautyFY Online Store várhatóan már tavasszal, de ezt már tényleg csak lábjegyzetben dobtuk be.

Itt van még jó kis kontent