Ezek a hajak mennek most a világban

Szerző: Mack

Szabálytalanul, de újra meg újra felbukkanó sorozatunkban a világ minden tájáról gyűjtjük össze a legjobban pörgetett férfihajakat a glóbusz borbélyaitól. Ezúttal 2019 első negyedéről söpörjük le a víztől összetapadt tincseket, hogy egy lookbook formájában tekinthessük át a lepárolt trendeket.  

Lassan, de biztosan ledobjuk magunkról a fölös rétegeket, hétről-hétre jobban esik a hideg sör, napközben már lehet burkolni a sarki kínai előtt is, de ami a legfontosabb: kipattannak a sérókompozíciók is a beanie sapkák alól; lehet extrázni, úri fiatalság! Korábban a quiff hajakról közöltünk egy nagyelemzést, ami úgy bepozicionálta magát idénre, mint a Manchester a BL-be. Óvatos kezdéssel, elemi hajrával.

A fenti kompozíció tömegoszlató variánsait sokat lehet majd látni ebben a válogatottban, ahogy a legtöbb egyéb formát is, amiket már megjósoltunk emerre:

Nagy 2019-es férfihaj útmutató

Elég messze állunk egy moderált évkezdéstől, mert azt tapasztalhatjuk, hogy máris

újult erőre kaptak a különböző undercut formációk, amiknek a tetején csücsülhet bármi egy tincses, spiky koronától kezdve a pompadúr ágaskodásokig.

Ezek a cuccosok magukban is előfordulnak olyan tagokon, akik a halántékukat nem akarództak megszellőztetni, de a klasszikus slicked back is jelen van szép számmal. Egyesek a rövidebb szálakat is simán cudarba vágják, hiába kell ehhez beton keménységű wax-pakolás. A spektrum ennél meredekebb oldalán pedig a tavaly óta változatlanul osztatlan sikernek örvendő hajtetkók (vonalak formájában történő, fashionista skalpolások), illetve hipó-honder festések állnak. Inspirálódjatok, miközben ne felejtsük el az odaillő szakállmonstrumok mellékelését se a portfólióba.

Vasilis Liaramantzas

@bliaramantzas

Athén, Görögország

Sérók: hajtetkók, fade, slicked back undercut, pompadúr

Celso Barberio

@celsobarberiooficial

Portugália

Sérók: festett, undercut, pompadúr + undercut

Javier Chacon Perez

@javi_thebarber_

Spanyolország

Sérók: undercut, spiky, mohawk, hajtetkók

Braid Barbers

@braidbarbers

Egyesült Királyság

Sérók: extrém quiff, festés, hajtetkók, pompadúr/rocakbilly

Brian Munoz Antía

@brinie

Miami, USA

Sérók: slicked back, mohawk, quiff

Bruno Reis

@brunoreisbarber

Kolumbia

Sérók: festés, mohawk, undercut + bármi, hajtetkók

BeautyFY

@bfyhungary

Közelebb, mint gondolnád

Sérók: amit csak akarsz, bátya

Utolsó megjegyzésként, engedelmeddel beszúrjuk ide, hogy időközben megnyitottuk az új üzletünket mi is, az úgynevezett Blaha Lujza térnél. Nemhogy Kolumbiáig nem kell elmászni egy patent vágásért, de mostantól elég a New York Palotával szemben leszállnod a metróról. És mivel

a beautyFY nem angolszász barbershop, hanem a klasszik fodrászatok modern újragondolása,

ide nyugodtan hozhatod a csajodat is, no meg foglalhattok online.

Itt van még jó kis kontent