Steal da stíl: 4 napszemüveg, ami NEM Aviator

Szerző: Flo

Közösségi termékajánló sorozatunk következő felvonása egy tavaszi topikkal érkezik, mert a hóvirágok és a napsugarak is kipattognak lassan, akár a kényelmetlen háttámlájú faszékek a belvárosi ivók teraszán. Éppen ezért most olyan napszemüvegeket hoztam, amik nem csak a retinát védik, de a stílusodat is pompás keretbe foglalják. További szabályokért és leírásért fáradj az első etaphoz, gyors pótlásért pedig álljon itt a harmadik, negyedikötödikhatodik, illetve hetedik rész! 

A napszemüveg fogalmát senkinek sem kell elmagyarázni, hiszen az óra és az öv mellett ez minden férfi legitim stíluskiegészítője; praktikus, stílusos és alkalmas arra, hogy az utcán elrejtsen a megveszekedett rajongóid elől. Korábban is foglalkoztunk már ezekkel a csodákkal, Mack a rovat második részében ajánlott nektek csúcskirály Wayfarer variánsokat, Duncan pedig átfogó útmutatót készített arról, hogyan válasszatok magatoknak szemüveget:

Így válassz napszemüveget

Mivel korábban foglalkoztunk már a Warfayer és az Aviator stílusú napszemcsikkel is, ezért most úgy döntöttem, egy teljesen más irányba szeretnélek titeket kalauzolni. Ezek a szemüvegek illenek a 2019-es trendekhez, és nem az ecseri piac minőségi színvonalával operálnak. Olyan cuccokat veszünk végig, amikért már a zsebébe kell nyúlnia az embernek, de nem kell miatta se éheznie, se kölcsönt fölvennie. Jöjjön a vállalható luxus: megnézünk pár vagány alternatívát, ami bárkinek bejöhet, aki szeretne egy fullos optikát villantani.

ÁRKATEGÓRIA

30-40,000 Ft

KITÉTELEK ÉS ELVÁRÁSOK

  • Legyen különleges, ne a mainstream Aviator
  • Menjen a legtöbb stílóhoz és outfithez, akár a munkahelyen csapatod vagy haverokkal sörözöl
  • Védje is a szemedet a sugárzástól
  • Csak egészséges keretekig blokkolja a fényt
  • Legyen megfelelő tartása és legyen benne anyag, továbbá ne törjön darabokra, ha véletlen leejted a sörözés közben
  • Nézzen is ki úgy, mint egy minőségi darab, ha már komolyabb lóvét csengetsz le érte

Neymar Jr. a Police kampányában

MEGOLDÁS

Kinéztem négy olyan példányt, ami méltán szerencsés választás mind dizájn, mind kialakítás terén. Nem vészes az áruk, ráadásul elismert márkákat képviselnek, ami valljuk be, egyáltalán nem mindegy manapság, amikor leginkább az eredetéről következtethetsz a produktum minőségére. Ezek a szemcsik nem elrugaszkodott, pusztán a névre alapozott árfekvéssel operálnak, minden tekintetben megállják a helyüket, különösen az orrnyergeden.

A BEAUTYFY BROGUIDE 4 TIPPJE

Ray-Ban-Clubmaster: Ezek az örök klasszikusok még az ’50-es években robbantak be a piacra, és azóta is töretlenül fürdőznek a vásárlók szeretetében. Rengeteg színben és variációban elérhetőek már, sokszor halvány árnyalatbeli eltérés vagy apróbb kidolgozásbeli különbségek akadnak csak köztük. A keret anyaga könnyű műanyag, úgyhogy a konstrukció kellően masszív, de nem húzza le a fejedet a súlya. A lencsék természetesen védenek a káros UV sugarak ellen, úgyhogy arra sem lehet panasz. A Clubmaster igaz képviselője az időtálló stílus nagyszerűségének.

Guess-GU 6921: A Guess a fiatalság és a kalandos életmód egyik jeles szimbóluma, nem véletlen, hogy ez az optika a merészebb tagoknak való, akik nem félnek páros lábbal beleszállni a változatosságba. Sötétszürkés, fekete színe miatt szinte mindenhez felvehető, kerek kialakítása miatt pedig abszolút az elegáns vonalat képviseli. Az anyag, amiből készült, elmondásuk szerint korrózióálló fém, rendeltetésszerű használat mellett kis túlzással elpusztíthatatlan.

Police-Wave 2: Ez az ovális kialakítású szemüveg a harmadik alternatívánk. A Police egy igazi legenda ezen a téren, aki rendszeresen szállítja a jobbnál is brutálisabb kereteket. Szinte mindenkinek jól áll ez a kontúr, gyakorlatilag nincs arcforma, amihez ne passzolna. A lencséje is maximális védettséget biztosít, a korábban említett, könnyű műanyag pedig gondoskodik a masszív, de pehelysúlyú kivitelről.

Tommy Hilfiger-TH 1597/S-KN7: Tökéletes választás azok számára, akik imádják a merész tervezéseket, és akik szeretik, ha semmi sem töri meg a kilátást. Ennek a napszemüvegnek ugyanis csak kívül van kerete, belül a felfüggesztésnek hála nincs, ami útját állná a stílusnak. Ez a darab is minden esetben fémkerettel érkezik, a lencse színe azonban variálható; így ha esetleg egy narancs vagy kék verzióra vágynál, akkor azt is be tudod spájzolni.

Johnny Depp a Dior kampányában

MONDD MEG TE, MELYIK A NYERŐ!

Nincs más hátra, mint a megadott paraméterek mentén gondolkodva kiválasztani a legszimpatikusabb darabot a felkínált lehetőségek közül, és lejjebb gurítva szavaznod egyet. Ez mehet személyes preferencia mentén, brand fanatizmusból vagy óvatos megfontoltságból. Ha kihagytunk volna valamit, vagy tudsz jobbat, akkor ne legyél rest tudatni velünk!

A kiemelt képen Henry Cavill látható a Hugo Boss kampányában.

Itt van még jó kis kontent