Megnyílt az új beautyFY a Blahán és egyéb hírek

Szerző: Balla "Duncan" Zoltán

Megnyílt az új üzletünk a Blahán, kijavítottunk pár bugot a foglalási rendszerben, kiegészült a csapat és még pár friss hír.

Az történt, hogy megnyílt az új üzletünk a Blahán. Nem minden nap történik ilyen, izgatottak is vagyunk szerfelett. A számtalan teendő okán kevesebb volt a cikk is az oldalon az elmúlt hetekben, és kicsit hektikusabb lesz a posztok száma még egy ideig. Az az idő rövidsége, a költözés hirtelensége miatt egyelőre nincs is minden annyira kész, ahogyan szeretnénk; lesznek még frankóbb bútorok és igen patent uniformis, például. Ennél viszont fontosabb, hogy a régi csapat mellett új kollégák is jöttek, név szerint Eszti, Fanka és Vivó, mind tök jófejek, ráadásul átmentek a felvételi vizsgánkon, vagyis kiemelkedő fodrászok is, hoppá. Lényeges továbbá, hogy

a férfivonalon több márkát is beújítunk hamarosan, két külföldi (egy angol és egy olasz) borbély brand frankó pomádéi és pasztái jönnek hamarosan.

Hogy konkrétan melyek ezek, az nemsokára publikus lesz, posztolgatni is fogunk róla az instánkon, amit – a korábbi gyakorlattal ellentétben – a jövőben szándékozunk nem leszarni. Itt van például egy poszt az Erzsébet körúti csapatról egy tegnapi, váratlan paparazzi fotón, amin pont nem néznek ide:

Nem mellékes még, hogy az üzletnek jobb az akusztikája, csöppet még a hangszett is, így jobban szólnak benne a Daan által nekünk összerakott mixek, például a világ egyik legjobb száma, a szatosi nakamotó című szám. Ami ez:

Foglalási rendszer bugfix 2.5

Amióta beléptünk az internetbe’, azóta csiszolgatjuk a beautyFY saját fejlesztésű online foglalási rendszerét, amihez jött egy bugfix megint. Jeleztetek ugyanis többen egy hibát, miszerint az Apple gépeiről, a foglalás véglegesítésénél a kód olykor valamilyen javascript hibára futott, és a foglalás véglegesítésekor visszapattintott. A probléma bizonyos gépeken akkor jött elő, ha először választottál ki egy időpontot, majd utána leszűrtél egy olyan fodrászra, akinek az adott időpont valójában nem volt jó. Ilyenkor

előfordult, hogy frissítés helyett mégis bent hagyta az eredetileg kiválasztott dátumodat, a végén meg csak lesett, mint Kósa Lajos, amikor meglátja az örökségedet.

Nem volt ez így jó. Androidokon és asztali gépeken eddig sem volt gond, de a problémát most megoldottuk az Apple platformjaira is. Ha találsz hibát, légyszíves jelezd, mert nekünk a legfontosabb, hogy ne szívassunk titeket ilyen malőrökkel.

„Magyaros reppereket, hip-hop fiakat!”

Ezt a Bëlga idézetet most teljesen esetlegesen írtam, semmi köze tartalmilag a mondandómhoz, de nagyon vicces. „Zsíroshajú suhancok, majmolják az obszcén usás reppet.” – haha. Egy további, általatok kért fejlesztés lesz, hogy hamarosan

létrehozunk egy „munkatársaink” szekciót az oldalon belül, amelyben találsz bővebb infókat a kollégákról, hogy egyértelmű legyen, kinek a stílusa áll a legközelebb hozzád, kihez érdemes foglalnod.

Foglalni (nem mellesleg) itt tudsz, a bejelentkezés néhány klikk csupán. Gyere el hozzánk a Blaha mellé az Erzsébet körút 4-be, kritizálj építő, tanulmányozz értő, és halmozz el a visszajelzéseiddel, hogy egyre jobbak lehessünk!

Itt van még jó kis kontent