A Louis Vuitton Full HD kijelzős (!) táskával oltogat

Szerző: beautyFY

Az amerikai szaksajtó kiszúrta, hogy a világ egyik legsikeresebb és legértékesebb luxusmárkája, a Louis Vuitton a Cruise 2020 című eseményen egy mozgóképes táskával, pontosabban annak prototípusával nyomult. Kicsit király, kicsit lol, de inkább lol.

Tény, hogy a mobilpiac a lassan bármire applikálható, hajlítgatható kijelző fétisén pörög (még ha a Samsung kicsit fel is sült a Galaxy Fold premierjével), de

arra kevesen gondoltak, hogy a következő nagy dobás a luxustáska oldalába épített sztétment monitor, amivel élőben streamelve spoilerezheted a Trónok harca finálét.

A The Verge beszámolója szerint a Royole gyártja a bőrbe fűzött Amoled kijelzőt, ami ráadásul 1920×1440 felbontású, tehát még a full HD-nál is egy kicsit nagyobb. Mert nehogy már ne.

Választani is lehet ráadásul, mert a piaci lehetőségekre Jockey Ewing üzleti érzékével rátapintó francia gyártó állítólag kétféle verziót is kínál majd: az egyiknek mindkét oldalán egy-egy darab, a másik variációnak viszont mindkét oldalában kettő-kettő kijelző villogtatható. Whohoaaa!

Nem tudtuk eldönteni, hogy ez most a közelgő cyberpunk-éra első manifesztációja vagy a ’90-es évek piacos, rózsaszín-piros gombokkal villogó elemes magnóinak ízléstelen reinkarnációja-e. Vagyis de, el tudjuk. Ha a getto blasteres, bumm boxos galerik utcai decibelterrorja nem lenne elég, innentől fel kell készülni arra az eshetőségre is, ha véletlenségből a videolejátszóban felejtett poreszével sokkolná a védtelen polgárt a gátlástalan ifjúság.

Hogy ez a – gyártó által csak „digitális festővászonnak” becézett – hiánypótló termékcsalád milyen árban mozog majd, arról még nincs infó, de az Engadget emlékeztet rá, hogy az LV-nek van közel ezer dolcsis, vagyis kb. 300 000 forintos bedugós fülhallgatója. Szóval lehet találgatni. Annak, aki azzal vígasztalja magát, hogy ilyen túlárazott baromságokra biztosan nem lesz kereslet, ajánljuk figyelmébe ezt a kis szösszenetet:

Brutális számok mutatják, hogyan dominálja 20 cég a divatvilágot

Itt van még jó kis kontent