Az évtized nyári kampányát dobta a H&M a Stranger Thinges bajszossal

Szerző: beautyFY

Van ez a Stranger Things, ami egyike azon ritka 21. századi dolgoknak, amelyek okkal és méltán felkapottak. A H&M marketingesei az év dobásával kapcsolták márkájukat az egyik főszereplőhöz a nyári kollabjukban.

A Stranger Things eleve egy nagyon stílusos, jól megkomponált sorozat, pörgős sztorival, kifogástalan zenével és baromi jól összerakott kosztümökkel. Sűrűn illatozza a nyolcvanas évek zeitgeistet, a főcímet meglátva az ember tényleg csettintésre visszateleportál 30 évet.

Billy boy

Aki nem nézi, annak a mostani hírünkhöz tudnia érdemes, hogy a második évadban van egy karakter, Billy Hargrove, akit a szerzők meglepően összetettre és izgalmasra írtak meg. Annak ellenére, hogy egy ellenszenves gyökér, van egy jó háttérsztorija, egy elképzelhetetlenül vicces mosolya, kibaszott jó hangja, továbbá olyan karizmája, amit a környék férjes asszonyai mély lélegzetvétellel szippantanak be minden számottevő ellenállás nélkül. Hozzávetőleg így:

Na, ez a figura a hamarosan érkező harmadik évadban, a Duffer tesók valamelyik szétszívott buliján felmerült korszakos ötlet eredményeképpen a Simba-sörénye mellé

egy olyan pornóbajuszkát is kap, hogy arra minden rojtosra tekert VHS szalag rémülten megrezzen a kamrádban.

Ez eddig oké is. Az ötletre viszont most rárepült a H&M-nél egy marketing géniusz (és ezt a jelzőt minden gúny nélkül használjuk), hogy ha már egy ilyen figurát dobott a sztárpiacra a Netflix istensége, éljenek a lehetőséggel: tolják meg a nyarat egy erősen önirónikus, de valahol azért mégiscsak állkapocsrepesztően menő kollabbal, amiben ő a főszereplő. Itt van la:

És ha már ott voltak, leforgatták hozzá a Netflix fenti trailerének H&M változatát:

Maga a színész egyébként tavaly már szerepelt a Reserved egyik frankó nyári kampányában, de ott még nem ennek a karakternek a bőrében.

Itt van még jó kis kontent