Steal da Stíl: 6 elegáns cipő nyárra

Szerző: Flo

Közösségi termékajánló sorozatunk következő felvonása nyári topikkal érkezik; ezúttal olyan cipőket veszünk lajstromba, amik megfelelően szellőznek a nagy melegben, de elegancia terén is jeleskednek. További szabályokért és leírásért fáradj az első etaphoz, pótlás gyanánt pedig kattints a linkre, ami elkalauzol téged a Steal da Stíl eddig megjelent epizódjaihoz!

Az elegáns férfidivat a pusztulat melegben sem tabu, és bár a napkeleti bölcsek szerint az igazi férfi 25 fok felett sem vetkőzik pólóra otthon /sarscasm, az utcára azért még érdemes nem egy fejedre csavart pamutpelenkával kicammogni. Ráadásul a fiatalokra jellemző, hogy a tanintézmények elnéptelenedésével, az elképesztő mennyiségű szabadidő és a még durvább ütemben kiürülő pénztárca okán ilyenkor aktivizálják magukat a munkakeresésben. A képlet pedig egyszerű: ha nem csak egy szezonnyi lángossütésre adod be a cévét a Velencei-tó partján, akkor

érdemes valami derekasabb öltözetet applikálni, különben az első benyomás egyben az utolsó.

David Gandy a Massimo Dutti kampányában loaferben

Termékajánló sorozatunk nem csak a padokból frissen szabadult smart casual huszárok számára ideális – azok is ötletet meríthetnek belőle, akik már régóta gyűrik ezt a télen meglehetősen praktikus, nyáron viszont annál lehetetlenebb öltözködési kálváriát. Ezekben a kompromisszumos megoldásokban nem kell sem attól tartanod, hogy beléjük sül a lábad, sem attól, hogy az extra lakkozott fényezésük miatt lángmaszkban kell védened az arcod a fényvisszaveréstől. Jöjjenek a loaferek, illetve a fél és vitorlás cipők!

NOTE: AZ ADBLOKKER NÉHA LETILTJA A PLAYBUZZT AZ OLDALON, TEHÁT HA NEM LÁTOD A CIPŐVÁLOGATÁST A CIKK ALJÁN, PRÓBÁLD MEG ÁTENGEDNI A bronson.men-T AZ ADBLOKKEREDEN.

ÁRKATEGÓRIA

40 000 Ft alatt

KITÉTELEK ÉS ELVÁRÁSOK

  • Legyen különleges, ne a mainstream Zara vagy H&M.
  • Szellőzzön megfelelően.
  • Fel tudd venni mankle-hez (ha nem vagy tisztában a fogalommal ide kattints).
  • Menjen a legtöbb outfithez, ne kelljen cserélned a komplett ruhatárad miatta.
  • Legyen tartása és legyen benne anyag, ne kelljen egy szezon után lecserélni.
  • Nézzen is ki úgy, mint egy minőségi darab, ha már komolyabb lóvét csengetsz le érte.

A vitorlás cipő természetes környezetében (fotó:hespokestyle.com)

MEGOLDÁS

Gyűjtöttem hat igazán impozáns darabot, amikben abszolút ott a potenciál arra, hogy végigtolj bennük egy tikkasztó napot. Nem vészes az áruk, normális márkákat képviselnek. Igaz, nem mindegyiket szerezheted be a közeli bevásárló központban, de ez az egyediség ára. A színük változatos, nem kell kizárólag a fekete és a barna variánsra szorítkozni. Egyébként ha szeretnél többet olvasni a meglepően jól szuperáló színkombinációkról, akkor ezt nézd meg:

Itt van pár fullos színkombó, amire ruhatárat építhetsz

Most pedig nézelődjetek, később pedig szavazhattok is kedvetekre!

A BEAUTYFY BROGUIDE 4 TIPPJE

River Island halványkék loafer: A River Island nyári kampányáról már egy korábbi cikkben is szó volt, az angliai cég ugyanis annak ellenére, hogy a szigetországban általában nem kell erdőtüzektől tartani, elég combos kollekciót villantott az idei nyárra. Ez a loafer is jó példa, és az egyik legjobb választás nyáron.

Superdry vitorlás cipő: A vitorlás cipőkben az a jó, hogy hiába lettek eredetileg hajófedélzetre tervezve, a főváros fás-füves-macskaköves terein is legalább annyira otthonosan érzik magukat.

Base London Brogue: A Brogue cipők igazi legendának számítanak, előfordulásuk viszont sokkal inkább a hidegebb hónapokra jellemző. Az egyik legelegánsabb cipő a listán, ami tökéletes a különleges alkalmakra.

Toms szürke bőrcipő: A Toms egy argentin márka, ami a különleges cipőterveken kívül még egy nemes célt is kitűzött maga elé: minden egyes megvásárolt cipő után eljuttatnak egy másik párt a rászorulóknak. Tehát, ha nem csak egy kényelmes és univerzális darabot szeretnél, de másokon is segítenél, ez egyértelműen a te lépőd.

Reserved ökovelúr loafer: A Reserved szimpatikus termékeiről korábban is szót ejtettem már az oldalon. Ez a loafer impozáns kialakítása és színe miatt a legtöbb ruhádhoz passzolni fog, a nagy melegben pedig megfelelő szellőzést biztosít az alfelednek.

M.Moustache félcipő: A francia virtus ütközik ki az M. Moustache cipőjén, ami különleges formatervével garantáltan magához csalogatja minden ember figyelmét. Ha számodra fontos a különlegesség, és szereted kicsípni magad, akkor mindenképpen csekkold a márka többi termékét is, számos remekművet találsz.

Chris Pine a kifutón egy visszafogott fekete loaferben

MONDD MEG TE, MELYIK A NYERŐ!

Nincs más hátra, mint a megadott paraméterek mentén matekozva kiválasztani a legszimpatikusabb darabot a felkínált lehetőségek közül, és lejjebb gurítva szavaznod egyet. Ez mehet személyes preferencia mentén, brand fanatizmusból vagy óvatos megfontoltságból. Ha kihagytunk volna valamit, vagy tudsz jobbat, akkor ne legyél rest tudatni velünk!

A kiemelt képen Colin Farrell látható a Dolce&Gabbana kampányfotóján.

Itt van még jó kis kontent