Luxus boksz-gatyót csinált a Versace, sokért

Szerző: beautyFY

Az athleisure (kvázi a sportcuccok hypebeast utcai kipörgetése) után fájdalmas új trend van kialakulóban, az athluxe, amit némi gondolkodási időt hagyva szeretnénk megmagyarázni. 

Letelt. Szóval luxuscuccokban atletizálás, az most az athluxe. Fel lehet készülni a Gucciban kettlebellező luxusfeleségekre és Yves Saint Laurentben bolgár egylábasozó zoolanderekre.

Ezt vetíti előre legalábbis a Versace kreálmánya, a még év elején meglebegtetett, aztán tavasszal tényleg piacra is dobott boksz/kickboksz gatyó, amit cirka 130 rugóért vágnak hozzád, és ennyire menő:

Edzéshez használatos rövidnadrágokat egyébként tízezer alatt is kapsz azért egyes helyeken, szóval ez a százharminc elég erősnek tűnik elsőre, és aligha megy jobban a yoko geri kekomi attól, hogy a fenti logót hímezték rá napi 75 forintból. Abban persze nem kételkedünk, hogy minőségi a cucc – a Hypebeast beszámolója szerint poliamid anyagú, derékban szükségesen masszív portéka, és a gyártót ismerve nem lesz gond a varrással sem, ha kicsit jobban megizzaszt az edzőbá’.

Ha nem hinnéd el, hogy eredeti a cucc, akkor mutatunk pár képet a cég 2019 ősz-téli divatbemutatójáról is, ahol ennél azért jóval ízlésesebb színösszeállításban viselték, ráadásul szaténzakóval és selyemköppennyel bekombózva, mert anélkül korántsem elég tüzes.

A legnagyobb poén a dologban, hogy ezeknek az alsóknak a bemutatásakor váratlan attak is érte a céget amiatt, hogy nem hangsúlyozta kellően a nadrágtípus thai eredetét (ugyanis ilyesmit eredetileg muaj thai harcosok viseltek a bunyóhoz). Két hozzáfűznivalónk van; egyrészt azért furcsa, ha valaki ezeknek a papagáj-jelmezeknek az eredetét ilyen hevesen magának vindikálná, másrészt azért milyen megalázó lehet már, ha egy ilyen rózsaszín flitteres gatyós személytől kapod a bekáózó repülő térdelőrúgást, azt a rohadt.

Korábban egyébként a cég az 1200 dolcsis Ford-hoodieval is elvagánykodott.

Hoodie, a viselhető lázadás

Forrás

Itt van még jó kis kontent