Legény cuccok, amikkel készülhetsz a télre

Szerző: beautyFY

Közepesen sok férfi-kacsaszájjal, de számos menő szövettel és huszáros szabássokkal jön a heti smart casual divatpakk.

Télen a legtöbb divatház repertoárjában az avarbarna, a camel és a paliszander járja táncát, pamutban és bársonyban materializálódva, ahogy a főnöki forgószéked bézs bőrkárpitjához illenék. Összeállítást hoztunk néhány márka friss őszi-téli kínálatából, hogy az ifjú padavanok úgy nézzenek fel rád, mint Marky Mark Flash Gordonra, amikor a szombat esti pörgésben megpillantja Stephanie társaságában.

„Köszönjük, hogy megmentett mindnyájunkat!”

A lenti összeállításban Angliát, Hollandiát és egy olasz falut céloztunk meg. A jóságaik egy része még az ősz végére, a másik fele inkább már a télre tárazható.

Hackett London ’19

Gyártó: Hackett

Származási ország: Anglia

A Hackett London Mayfair nevű high end kollekciója jelentkezett egy ’19-es kiadással, elég frankó képanyagban.

A Hackett cuccai nem olcsók, a Mayfair prémium vonalból egy kasmír pulcsi mondjuk 100 rugó, egy Prince of Wales blézer pedig közel háromszáz, ami elég combos ahhoz képest, hogy mondjuk ennyiért már akár csináltathatsz is magadnak minőségi anyagokból egyedit. Az alapító, Jeremy Hackett elég ismert stílusmegmondónak számít Angliában (főleg a klasszikus elegáns területen), a témáról blogot vezet és könyvet is írt 2007-ben, Mr. Classic címmel.

Egyébként ők közepesen rajta vannak mostanában a kordbársonyon is, nem rosszak az ebből készült zakóik.

 

A G-Star farmerrel ötvözné az eleganciát

Márka: G-Star Raw

Származási ország: Hollandia

A laza-elegáns viselet szabályaiba egészében beleférnek a nem konvencionális textíliák, de a G-Star mintha már polgárpukkasztani akarna a szőrig szaggatott denimmel. Ők is szóba kerültek a farmer guide-unkban, amit itt olvashatsz el. Mielőtt még leírnád kommentben: igen, a szövetkabátot farmerdzsekivel felvenni szerintünk is – minimum – megkérdőjelezhető.

 

Reiss ’19 FW

Márka: Reiss

Származási ország: Anglia

Adrian Sahoresszel pörgeti a téli szezont a londoni márka, kötött garbóba és kordbársony zakóba csomagolva az egyelőre elég enyhe őszt. Barry Craske fotózta a barnában és camelben kellően gazdag lookbookot, aminek a fényei ízléstől függetlenül is bámulatosan szépek.

 

Brunello hangulat télire

Márka: Brunello Cucinelli

Származási ország: Olaszország

A Brunello az a márka, amely következetesen kitart a képviselt filozófiája mellett, és a minőséget és az igényességet rendíthetetlenül a prioritások közé teszi. Maga az alapító például évről-évre személyesen utazik Mongóliába, hogy a helyi termelőktől vásároljon kasmírt, és

a cég bázisának sem Milanot vagy más divatmetropoliszt választott, hanem egy kis, elhagyott települést Peruggia megyében, Solomeot. A falucskát ő maga újította fel, és a helyi lakosok körülbelül felét ő foglalkoztatja,

a cég profitjának 20%-át pedig minden esztendőben eladományozza az alapítványán keresztül. A lenti képanyaguk is szinte kizárólag az emberi tényezőkre összpontosít, nem pedig az anyagokra, szabásokra – ami egy divatcégtől kevéssé megszokott. Jó képek.

Forrás: TheFashionisto

Itt van még jó kis kontent