Így nőtt vissza Lewis Hamilton sérója

Szerző: beautyFY

Közepesen low life dolog mások fizimiskáján tépelődni, de váratlanul szembe jött egy cikk Lewis Hamiltonról, aminek nem tudtunk ellenállni. Mitől lesz valakinek ötször annyi haja egyik hónapról a másikra? – teszi fel a kérdést az egyik online férfimagazin. Na vajon.

Az utóbbi időben nemcsak több haja nőtt, de elég pogány dreadlockja is Lewis Hamiltonnak, amitől pont úgy néz ki, mint aki az évtized hip-hop lemezét készül kidobni. A pilótától nem áll távol a divat, a múltkor épp arról rittyentettünk, hogy saját tervezésű Police szemüvegben, meg elég pöpec Hilfiger x Kith x Mercedes gúnyákban pörgött a Hungaroringen.

Hamilton Hilfiger x Mercedes crossoverben

A hajszerkezete azért került napirendre most, mert a skalpjának tendenciái nem a férfiaknál megszokott fogyás, hanem a természetben szinte példátlan gyarapodás irányába mutatnak. Minket annyira nem foglalkoztat a dolog, egyrészt mert tudjuk a megoldást a talányra, másrészt pedig csak. Ellenben a D’Marge utánament a témának, és

nem átallott egy James Nadin nevű hajátültetés-specialistát is megkérdezni Hamilton hajvonalának titokzatos metamorfózisáról.

A változás kétségtelenül látványos, annyira, hogy az avatatlan szem akár parókának is vélhetné Hamilton beújított frizuráját. Amikor megkérdezték magát a versenyzőt, azt a megmosolyogtató választ adta, hogy fiatalabb korában a hotelek szappanját használta sampon helyett, attól kezdhetett hullani, de most, hogy jobban figyel az egészségére, meglepő módon sűrűsödni kezdett neki. Muhahaha.

Muhhhhhahahaha.

Muhah.

A megkérdezett orvos is mókásnak találta ezt a magyarázatot, sőt, azt is elvetette, hogy a 34 éves sportember valamiféle injekciós stimulációval érte el a bravúros eredményt. Arra a világos következtetésre jutott ellenben, hogy Hamilton hajtranszplantáción esett át, csak alighanem szégyelli a dolgot, ezért hivatkozik a fenti okokra.

Az orvos válaszol

A lap által megkérdezett szakértő elmondta azt is, hogy az eredmény nagyjából végleges, annyiban legalábbis bizonyosan, hogy a már átültetett hajtövek nem hullanak ki újra, hanem élete végéig a helyükön maradnak. Mi mondjuk ezt is tudtuk, mert ennél sokkal alaposabban és átfogóbban írtunk a témáról – sőt, teszteltük is az egyik új technológiát, a körkéses hajátültetést, és három részes cikksorozatban, részletesen beszámoltunk a tapasztalatainkról. Itt az első, itt a második rész, ez pedig a tapasztalat évekkel a műtét után:

Őszinte beszámoló egy hajbeültetés eredményéről

A valódi kérdés itt inkább az, mi a nyavaját kell még szégyellni azon a kettőezerhuszas években, hogy az embernek fontos a megjelenése.

A D’Marge cikke a Hamilton hajhelyzetről itt.

Itt van még jó kis kontent