beautyFY hírek, 2019 ősz

Szerző: beautyFY

Lehulló falevelek és huszonfokok békés, de rémisztően apokaliptikus szimbiózisa ez az október eddig, és nem akarunk senkit a globális felmelegedéssel riogatni, de pár napja szúnyogot találtunk a hűtőben. Tényleg.

Biztosan hallottátok, hogy a beautyFY márka fizikailag is elérhető már, van ugyanis fodrászatunk, sőt, megnyitotta a második lokációját márciusban egy elég jól megközelíthető helyen, az Erzsébet körút 4-ben. Az új polgi meg is ígérte, hogy rendbeteszi a környéket nekünk, szóval nem kell már sokáig gázmaszkot húzni az aluljáró émelyítő illatorgiái ellen sem. A lényeg, hogy jöhetsz 4,6-ossal, metróval – szól a zene, jók az arcok.

Arcpirítóan vonzó beautyFY fodrászok töltik rövid szünetüket az Erzsébet körút varázsában. 2019 – colored

Árlista frissítve

Fontos infó, hogy korrigáltuk egy kicsit az árakat, az igazat megvallva felfelé. Az átláthatóság jegyében ezt úgy jellemeznénk, hogy a férfi hairstyle-t (mos-vág-szárít) körülbelül egy barbershop hajvágásának szintjére lőttük be. Nem mintha a válogatott, tapasztalt kollégáink nem készítenének annál is jobb férfihajakat szerintünk, csak vannak ugye ismert trendek, amikkel nem érdemes kötözködni. Kiváltképp megéri most hozzánk bérletre beruházni, mert az fajlagosan még olcsóbb is. Tudunk ilyen szavakat, hogy „fajlagosan”.

A női hajfestések árszínvonala is emelkedett valamelyest, egyszerűen azért, mert a kollégák varázslatos kreációi értő kezek által készülnek kvaliti matériálból, elég brutális eredményekkel. Ezekből rittyentettünk is egy rövid összefoglalót itt.

Fodrászcsekkoló panel

Aktuális infó még, hogy digitális technológiával implementáltunk egy fodrászcsekkoló szisztémát (lényegében egy statikus panel szöveggel meg képpel, lol), amivel bővebben tájékozódhatsz a kollégák szakmai múltját és stílusát illetően. Ez két szempont okán lényeges.

Részint, mert néha nem azért nem jön be egy frizura, mert az elkövető nem elég ügyes, hanem azért, mert nem abban a stílusban dolgozik, ami neked is fekszik. Ezen segít, ha előre tudod legalább nagyjából, kitől mire számíthatsz. Másrészről a mi koncepciónk éppen az, hogy kizárólag három év impresszív szakmai múlttal veszünk fel munkatársat, többkörös felvételi procedúrát követően, és büszkék is vagyunk arra, kik dolgoznak nálunk.

Gameplay trailer a beautyFY „kollégáink” rovatához. (klikk a link megnyitásához)

Végül pedig egy kérés: az online foglalási rendszert szándékosan nem akartuk bonyolítani számotokra egy visszaigazoló e-mailes mechanizmussal, de mégis arra kérünk mindenkit, hogy valid, érvényes e-mailcímet adjon meg foglaláskor, mert arra megy egy válaszlevél a foglalás részleteivel, továbbá egy közvetlen lemondó-hivatkozással. Utóbbit akkor tudjátok használni, ha valamilyen halaszthatatlan okból nem tudtok megjelenni az üzletben a megjelölt időpontban.

Kérdezz, keress, panaszolj bátran!

A visszajelzéseket nagyon komolyan vesszük, ezzel kapcsolatban bármikor írhattok nekünk a hivatalos infós címünkre. Mindenre igyekszünk mihamarabb reagálni, az esetleges panaszokat pedig központilag vizsgáljuk. Ugyanígy szeretettel várjuk a bugokkal, a foglalási rendszerrel kapcsolatos észrevételeket, hibabejelentéseket is, mert folyvást hántoljuk őket, ahogy beérkeznek.

Itt van még jó kis kontent