Ultra patent férfi smart casual cuccok télre

Szerző: beautyFY

Luxus sztétment, barátaim.

Ha még nem tudtad eldönteni, milyen szükségtelenül drága, de egyébként roppant menő tárgyakat kérj karácsonyra az arcpirítóan gazdag hozzátartozóidtól (a vállalatigazgató apósod, a végrehajtó csajod, ilyesmi), itt egy elég zsíros összeállítás. Nem annyira pénztárcábarát – hogy egészen konkrétak legyünk, a cuccok nagy része eggyel kevesebb nullával lenne egy átlagember számára még éppen megfizethető.

Brioni, Kiton és Reiss lookbookot hoztunk a téli készülődésben. Jók. Drágák.

#1 Matt Dillon vs Brioni

Kampány: Brioni 19FW

A magyar dolgozó ember márkája, a munkából hazafelé sétáló BKV ellenőrök szemét csíra 280 rugós nacikkal és 850 000 forintos blézerekkel kiszúró Brioni Matt Dillonnal tapos bele az őszbe.

És még egy pár kép Jonas Masonnal, ugyanabból a kollekcióból.

Az anyag elég jó, a Fashionisto cikkében még egy rakás remek képet találsz.

#2 Kiton vs Alexandre Cunha

Kampány: Kiton 19 FW

A Kiton szintén nem olcsó mulatság, bár ez eleve sejthető, kiindulva a nápolyiak mottójából, ami a tapintatos

best of the best + 1.

A nem annyira kellemetlen külsejű Alexander Cunhaval dobtak össze most egy anyagot, ami a modern öltönyszabászat normatíváit követi. Vagyis olyan szűk derékban és annyira patent vállban, hogy nem érdemes benne egy combosabb karácsonyi vacsorára hazautaznod (visszafelé nem tudsz beülni majd a kocsiba). A rózsaszín layering mondjuk kicsit erős a cipzáros felsőre húzott zakóval, alatta a nyakkendővel és inggel, valljuk be.

Amint az látható, elég lazára vették a formulát; lapos talpú sneakert és felhajtott szárú farmert is simán megengednek maguknak. Az a barna velúr chelsea az első képen mondjuk neked is kéne.

Forrás

#3 Reiss alázza a proletárt

Kampány: Reiss ’19 FW

A mai lookbookba főleg ultraluxus portéka jutott, amit aligha engedhetnek meg maguknak itthon olyan párezer embernél többen. A Reiss abban kiemelkedő, hogy a cuccaik árát látványosan prezentálja – vagyis nem kell megmondanod az embereknek, milyen márkájú a felsőd, mert már azelőtt látszik, hogy leszállnál a helikoptereddel a medencés kertipartiba.

A hozzá készült képanyag mondjuk nekünk egy kicsit olyan, mintha egy James Bond film elkényeztetett főgonoszának még elkényeztetettebb kölkét mutatná, aki a film háromnegyedénél hullik el rútul.

Forrás: TheFashionisto

Itt van még jó kis kontent