Laza kapszulával megy rá a Nike a 2020-as, párizsi NBA meccsre

Szerző: beautyFY

Arra már tavaly is mutattunk bizonyítékokat, hogy a mezt utcára is fel lehet venni, és ha statement gyanánt értelmezed a ruhadarabot, akkor tulajdonképpen bármivel.

Ha kosárcipővel, farmerrel vagy valami athleisure állatkodással viseled, akkor a tudatosságért, ha valami vasalt szövetnadrággal és egy hoodie-val pogánykodsz, akkor a felháborító magabiztosságodért menő.

A Nike most egy kapszulagardróbot pakolt elénk abból az apropóból, hogy januárban Európában, nevezetesen Párizsban játszik két NBA csapat, a Charlotte Hornets és a Milwaukee Bucks.

A sztorihoz nincs nagyon mit hozzáfűzni, mert a cuccokon a hangsúly. A kollekcióból már megvillantottak egy kis ízelítőt szeptemberben, de csak most tárták elénk a kész anyagot, amiben dzseki, hoodie, póló, melegítőgatya és mindenféle kiegészítő vagyon. Nem néznek ki rosszul, de igaz, ami igaz, a tervezők olyan baromira nem vállaltak sok kockázatot. Beépítették a vizuálba a „Paris” szócskát, amiben az „i” betű helyét az NBA logója vette át, de alapvetően homogén, erős színek dominálnak, különösebb forradalmi hevület nélkül.

A képanyag viszi a hátán a projektet szemmel láthatóan, és a fejlesztők abbéli hite, hogy a menő fényelés és a magabiztos tekintetek meghozzák a kedvünket a göncökhöz. Meghozzák?

És az a sztori megvan, amikor a Louis Vuitton a párizsi League of Legends döntőre egyedi luxusbőröndöt gyártott?

Forrás: Hypebeast

Itt van még jó kis kontent