Az év eddigi legmenőbb átalakulásai

Szerző: beautyFY

Január eleje van, de már most befutott pár frankó „átalakulós” fotó a világból. Ezek egyike kisebb volumenű, és inkább mókás/vagány, a másik viszont egy kimondottan erős motiváció az idei esztendőre.

Justin Trudeau kanadai miniszterelnökről, a világpolitika egyik legjelentősebb stílusinfluenszeréről, a liberális politika csillagszemű apostoláról eddig is ismert volt, hogy népszerű a hölgyek körében. Politikai beállítottságtól függetlenül. Néhány nappal ezelőtt azonban dobott egy lázárjánost, amivel alighanem további követőket szerzett az Instagramjára, a meglévő cirka 3,5 millió mellé.

Igen, borostát villantott, annyira őszülőt, amennyire egy 48 éves férfitől az elvárható. Trudeau még ifjúkorában kísérletezett egyébként mindenféle szakállfazonokkal, amelyek közül a balbot és a van dyke-ot pörgette elsősorban. A mostani variáció már emberesebb, és szerény véleményünk szerint előnyösebb is a korábbiaknál. Előtte-utána:

Nem akarjuk persze elmókázni a dolgot, mert a politikus az utóbbi napokban legfőképpen az iráni repülőgépkatasztrófa miatt szerepelt sokat, amelyben a hírek szerint 57 kanadai állampolgár is életét vesztette. Szóval nem viccelődni akartunk vele, inkább csak megmutattuk, hogy elég menő.

A kövér srác, aki kigyúrta magát

Ethan Suplee az a színész, akit feltehetően mindenki látott már filmben, mégsem tudná senki a neve alapján beazonosítani. A fickót a filmipar a „túlsúlyos balfék” szerepébe skatulyázta be galádul, így tűnt fel az Emlékezz a Titánokra című Denzel Washington produkcióban, az Amerikai história X-ben vagy a Mallratsben (Shop Show):

A saját bevallása szerint gyerekkora óta szenvedett a túlsúlytól, miután egy családi tragédia miatt tulajdonképpen kényszeres zugevővé vált. Pályája egészét meghatározta ez a tényező, de

úgy döntött, 43 éves korára ledobja a feleslegeset, és úgy kipattintja magát, hogy csak nézel.

Itt az átalakulás, képekben:

Az öltözködési stílus megtalálása mellett a szellemi erőd gyarapítása és a fizikumod karbantartása is egyaránt fontos. Ethan Suplee példája fontos dolgot tanít:

attól, hogy egy állapotot megszoktál, az még lehet átmeneti. Soha nem késő visszakanyarodni a helyes útra.

Itt van még jó kis kontent