5 tökéletes fazon a karantén idejére, amit otthon is meg tudsz csinálni magadnak

Szerző: beautyFY

Hibátlanul alpári vizuálok az otthoni veretésre, ha mások egészségét még a tökéletes megjelenésért sem tennéd kockára.

Mi jó szakállakról és hajakról szeretünk írni leginkább, de kétségtelen, hogy ezekben az ínséges időkben az ember örül, ha a legalapvetőbb szükségleteit képes kielégíteni, nemhogy vajmit időzzön a szemérmetlenül hibátlan külsejével.

Alapvető szükségek

Ám tévedés azt hinni, hogy borbély híján nélkülöznöd kell a legalapvetőbb igényességet. Egy fésűvel, borotvával és ollóval is képesnek kell lenned összerakni olyan stilót, hogy az online megtartott egyetemi szemináriumokra és a virtuális munkahelyi megbeszélésekre kínos feszengés nélkül tudj belogolni. Szakáll- és frizuramegoldások jönnek azon királyoknak, akik a zárt ajtók mögött sem adják lejjebb az elvárható minimumnál.

#1 Chris Evans-féle redneck-kefék

A Chris Evans-féle redneck megjelenés nagy értéke, hogy egyetlen (nem-Gillette) borotvával abszolválható – csak arra kell ügyelned, hogy a bajusz egy Forma-1-es autó első szárnyának áramvonalával görbüljön lefelé, s hegyét ne pöndörítsd túl pandúrosra. Kiemelkedően esztétikus egy flat toppal a tetején, pláne ha Mississippi államban készülsz indulni valami vásári éleslövészeten, az alkotmányos jogaiddal élve önvédelem céljából vásárolt, 20mm-es, pneumatikus meghajtású hatcsövű Vulcan gépágyúddal.

#2 Joaquin Phoenix-féle predátor

Phoenixnek egy balfék stylist mondhatta azt valamikor, hogy érdemes olyan szakállfazont választania, ami kerekíti az arcát, mire ő a fenti kompozíciót látta szerencsésnek megkockáztatni. Kiváltképp figyelemreméltó az érzék, amellyel a nagynénje 3000 forintos napszemüvegét lenyúlta a komódról, és vakmerően kapcsolni találta a stilóhoz. A mozzanat, hogy a fekete nyakkendőjével egy akasztófahurkot imitál, művészi konnotációval bír, és a marcona tekintet mögött egy igazi zsenit sejtet.

#3 Andrew Garfield-féle full hobo

Andrew Garfield fenti megjelenése több okból is szerencsés. Egyrészt szimbolizálja a több hetes, otthon maszekolt grooming várható eredményét, egyben felkészít arra,

hogyan festesz majd a világválság kezdetekor még bizakodó, néhány hetes hajléktalanként.

A fain cuccok megvannak, de a a borbélyon már erősen spórolsz, végül minden méltóságodat levetkőzve egy életlen kenő késsel kezded formázni a szakálladat dühödten, erőszakosan.

#4 Brad Pitt hideout stíl

Ebben a kötött sapiban és a hegyesre simított szakállal egy rögtönzött reggae koncertet is lájvozhatsz a nappaliból, ráadásul a szett praktikus célt szolgál: a hónapok óta elhanyagolt frizurádat jótékony homállyal fedi el. Pittnek egyébként velünk ellentétben tényleg jól áll ez a dolog, köszönhetően a végtelen anyagi javaknak és hírnévnek, amelyekre karrierje során szert tett, és amelyeknek hála szemei a legnagyobb őszinteséggel mutatják, mennyire le is szarja.

#5 Bieber ‘stache

Justin Bieber állítólag az utóbbi időben elkezdett nem szar arc lenni, aminek az okai között elsődlegesen talán a kevesebb kemikália és a magasabb életkor sorolható fel. A gesztussal, hogy megnöveszti a bajuszkáját valószínűleg azoknak próbált kedveskedni, akiknek – hozzá hasonlóan – akkor sem lesz látható arcszőrzetük, ha egy 28 színű alkoholos filckészlet minden darabjával az orruk alá festenek egy réteget. Bieber koncepciójának eredmény zavarba ejtő; leginkább egy ’70-es években aktív, elszánt, de rendkívül sikertelen sorozatgyilkoshoz hasonlít, akit egy hangos kiáltással el lehetett ijeszteni. Volt az a pillanat, amikor Király Linda elkiáltotta magát, hogy „Magyarok vagyunk, nem? Ezt együtt kell, nem?” Na, ez a bajusz annál 20 százalékkal durvább.

Ha komolyabb frizurafazonokat keresel, azokat itt találod:

Ha szakállakat, azokat pedig itt:

Itt van még jó kis kontent