Van még jó ebben a világban, ezt bizonyítja Chris Evans videója a hős kisgyerekhez, aki megmentette a húgát

Szerző: Balla "Duncan" Zoltán

Tényleg csak egy rövid kis hír a világból, de fontosabb, mint a legtöbb unalomig ismételt, pánikkeltő őrület. A földgolyón nem csak pusztítás meg tömeghalál van, kollektív tönkremenetel, intrikus politika és képmutató közélet. Hanem aprócska és nagyobbacska hősök is vannak, akik a technológiának hála könnyebben eljutnak egymáshoz, mint eddig bármikor a történelemben.

A háttérsztori egy riasztó, mégis inspiráló történet. Bridge Walker, a 9 éves kisfiú Wyomingból arra lett figyelmes, hogy egy német juhászkutya a 4 éves kishúgára támad. Minden jiu jitsu tudását összeszedve, rettenthetetlen bátorsággal puszta kézzel ráment az állatra, hogy megvédje a tesót, és a hadakozás közben az arcán súlyos sérüléseket szenvedett. De olyan sok öltéseset, maradandó fizikai nyomokkal. Később a kórházban azt is mondta, simán meghalna a testvére helyett, ezen aztán ne múljon.

Ez önmagában már rohadtul megható. A sztorit aztán szerencsére felkapta a net, eljutott a Marvel szuperhőseihez is – ekkor döntött úgy az Amerika Kapitányt alakító (tökéletes szakállú) Chris Evans, hogy lelket önt a srácba. A videót nem tette ki publikban a saját Instagram profiljára, hanem privát üzenetben küldte el a családnak. Ők posztolták.

https://www.instagram.com/tv/CCrmxv1gTek/?utm_source=ig_embed

Ha valamire való a hírnév, hát erre. A jó ég áldja meg a videó összes szereplőjét!

#imnotcryingyouarecrying

Itt van még jó kis kontent