A fodrászat

A beautyFY már fodrászat formájában is létezik. Elég jó, és itt találod meg.

A beautyFY-t “bjútifáj”-nak ejtjük. És nem, nem elgépeltük azt, hogy “beautify”, szándékosan írjuk két y-nal. A szó utolsó két betűje ugyanis azt jelenti: “neked”. Fellengzősen fogalmazva “ez képviseli a filozófiánkat”. Megtalálni és lehetőleg megőrizni a számodra legfrankóbb megjelenést, ezáltal magabiztossá és jókedélyűvé válni igen pompás érzés, és mindenkinek jár. Annak is, aki nem tud róla, hogy neki jár.

Elmúltak azok az idők, amikor rosszmájú és arrogáns arcok szabhatták meg, nő és férfi mikor és mennyit foglalkozhat a külsejével, hordhat-e bajuszt, szoknyát, járhat-e csámpán vagy peckesen, kalapban vagy darutollas fövegben, kenheti-e az arcát, ha jól esik, és a haját, ha jól áll.

bfy_belter_05

Egyszerűen csak tegyük fel a kérdést, jelent-e előnyt egy karizmatikus megjelenéssel párosuló magabiztos fellépés egy állásinterjún, egy egyetemi vizsgán, egy üzleti ebéden, baráti vigasságon, hovatovább egy találkozón valakivel, aki fontos.

Jelent.

Ezekről beszélünk egymással nyíltan és lazán, a modern nő és férfi nyelvén itt, a beautyFY-on.

bfy_belter_13

A nemrég nyílt saját fodrászatunkról egy hosszabb bemutatkozást találsz itt, az üzlet oldalát pedig itt leled. Az üzlet Facebook csoportja a beautyFY Club. Bejelentkezni hamarosan lehet majd online is, de egyelőre csak telószámot tudunk adni, ez a

06 70 770 54 60.

Keep it up!